Annonce
Give Avis

Give indviede det nye kunstgræsanlæg med storsejr

Gives Christian Barslund brillerede både med to lynscoringer og et brændt straffe mod BFO, da Give vandt 5-1 i premieren på serie 3. Foto: Jim Hoff
Tirsdag aften blev den nye kunstgræsbane ved Søndermarkshallen i Give officielt indviet med en storsejr. Det var Give Fremads 2. hold i serie 3, der fik æren af at indvi det flotte anlæg med en stensikker 5-1 sejr over BFO.

GIVE: Det blev Give Fremads serie 3 mandskab, der fik æren af at spille den første turneringskamp på det nye kunstgræsanlæg ved Søndermarkshallen, og det blev en festlig indvielse med en flot Givesejr på 5-1 over fusionsklubben BFO, der Blåhøj, Filskov og Sdr. Omme.

Efter 15 minutters spil stod der 3-0 til Give på 2 mål af Christian Barslund og et af Casper Bech Thomsen. Give var totalt dominerende og følte sig som fisk i vandet på det lækre kunstgræs, der i den grad inviterer til hurtig og teknisk flot fodboldspil.

BFOs Morten K. Sørensen begår her straffespark mod Gives Casper Bech Thomsen. Christian Barslunds forsøg fra 11-meterpletten snuppede BFO-keeperen dog. Foto: Jim Hoff

Gæsterne kom stille og roligt bedre med i kampen, og Give tillod sig også den luksus at brænde et straffespark ved Christian Barslund. BFO-keeperen havde luret den dobbelte målscorer og kastede sig til den rigtige side og reddede flot det flade skud.

Efter pausen fik Give nettet to gange ved Frederik Lyhne og Simon Vilstrup Sandalgaard, og gæsterne fik da også en lille trøstepræmie med hjem i form af 5-1 målet.

Kampen blev overværet af en række af Give jyllandsseriespillere, der denne aften havde træningsfri og dermed fik lejlighed til at bakke op om deres klubkammerater. Det kvitterede serie 3-holdet, der består af en række unge talenter med stort udviklingspotentiale, for med en rigtig fin præstation - og dermed også en fornem indvielse af det nye kunstgræsanlæg,  "South Park Arena'.

Gives anfører Emil Skriver leverede en flot kamp og fik sat sin fysik og vilje godt igennem. Foto: Jim Hoff


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce