Annonce
Give Avis

Give kan hente inspiration i New York

The High Line i området ved den tidligere Oreo-kiksefabrik, som nu hedder Chelsea Market har været med til at inspirere gruppen Interaktiv Skulpturby til deres byvison om en bro over Diagonalvejen.
En byvision fra gruppen Interaktiv Skulpturby vil gøre Give til en interaktiv oplevelse for hele familien.
Annonce

Give: Med et fremtidsscenarie inspireret af High Line i New York, kan Give by blive kendt som byen med den interaktive kunst.

Det kan blive byen, hvor familier, unge og gamle kan tage til Give og lege sig gennem gaderne ved at kunne berøre sjove skulpturer - gå igennem dem - klatre igennem - aktivere digital kunst på forskellige måder. Midtbyen - og byen generelt domineres af bænke/stole af beton/træ der "skyder sig op" af fortovene. Der vil være en masse bede beplantet af sivarter, grønne sjove buske, der gør det spændende at vandre på byens fortove. Måske kan vi endda gør brug af, at vi har Give elementfabrik i forbindelse med betonkonstruktionerne. For at kunne bruge HUSETS høje placering og integrere den endnu mere i byen, laves en bred trappe fra parkeringspladsen helt ned til Vestergade. En trappe, hvor der står skulpturer, krukker med videre og hvor man kan sætte sig og nyde udsigten, lidt a la den spanske trappe. Give adskilles af Diagonalvejen. For at forbinde byen endnu mere, etableres en stor bro over vejen ved lyskrydset.

Broen laves med høje vinduer og lange bænke på skrå af broen. Det vil virke som en slags " biograf", hvor man sidder og kigger på trafikken, aktiviteter med videre. Det gør det endnu mere sikkert at krydse vejen og folk mødes

Generelt kan man tænke placeringer af interaktiv kunst ud ad veje i Give by, og gøre det spændende og sjovt at begive sig rundt i Give.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Nyt fra Lægehuset i Give

Annonce