Annonce
Give Avis

Give klar med ny norsk hugger på højre back

HK Give Fremad er godt i gang med at sammensætte truppen til den nye sæson i 2. division, og nu kan man nu breake nyheden om, at man har fundet en afløser for Simon Madsen på højre back i skikkelse af nordmanden Anders Grime Orning.
Annonce

GIVE: Med afgangen af Simon Madsen (karrierestop) på højre back har HK Give Fremad stået med en pænt svær udfordring med at finde en ny venstrehåndet spiller til at udfylde tomrummet efter klubbens topscorer.

Ingen tvivl om, at der er rift om kompetente venstrehåndede bagspillere, hvilket naturligvis gør markedet sværere at manøvrere i, men nu kan sportschef Kedde Jensen afsløre, at detektivarbejdet har båret frugt.

Klubben har nemlig lavet aftale med norske Anders Grime Orning, der tidligere har optrådt for klubber som Fjellhammer, Lillestrøm Topphåndball, Bækkelaget Sportsklub og SGI Esbjerg.

Anders Grime Orning er som indledningsvist påtalt venstrehåndet, og dermed får truppen tilført noget skyts på en position, hvor man har været udfordret efter at det stod fast, at Simon Madsen stoppede karrieren.

-Anders er 22 år, 1,92 meter høj og kan spille både højre back og playmaker. Han er en fysisk stærk, venstrehåndet spiller, som elsker at udfordre mand mod mand. Han er godt skydende, og samtidig en meget klog vurderingsspiller, fortæller sportschef Kedde Jensen om den nye norske spiller i Give-trøjen.

Annonce

Bliver også en del af klubbens sundhedssektor

Udover at skulle høvle kasser ind på samlebånd, forhåbentlig, får Anders Grime Orning også en anden funktion i klubben, idet han qua sin igangværende uddannelse bliver en del af klubbens sundhedssektor i samarbejde med Susanne Damgaard fra FysioPlan.


Anders er 22 år, 1,92 meter høj og kan spille både højre back og playmaker. Han er en fysisk stærk, venstrehåndet spiller, som elsker at udfordre mand mod mand. Han er godt skydende, og samtidig en meget klog vurderingsspiller

Kedde jensen, sportschef HK Give Fremad


Anders Grime Orning er studerende i Esbjerg, hvor han er i gang med at læse til fysiopterapeut.

- Jeg har boet i Esbjerg i halvandet år nu, og trives generelt rigtig godt med at spille håndbold. Jeg har stort set gået til håndbold næsten hver dag, siden jeg var en 5-6 år gammel, så håndbold er en stor del af mit liv, fortæller Anders Grime Orning og tilføjer:

-Jeg er en venstrehåndet spiller, som godt kan lide at udfordre mand mod mand. Samtidig skyder jeg gerne udefra. I Norge har jeg spillet to år i 1. division og to et halvt år i eliteserien. Det sidste halvandet år har jeg spillet i SGI Esbjerg.

Den norske bagskytte har udset sig HK Give Fremad som sin næste destination, fordi han ser klubben som en rigtig god mulighed for både hans håndboldkarriere og civile karriere.

-HK Give Fremad har nogle spændende sportslige ambitioner, noget jeg synes virker rigtig spændende, og som jeg virkelig meget gerne vil være med på. Samtidig får jeg mulighed for at praktisere fysioterapi, det jeg studerer, og det ser jeg på som en perfekt mulighed, og håber virkelig jeg kan levere en god indsats, som klubben bliver tilfreds med, siger Anders Grime Orning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Annonce