Annonce
Give Avis

Give knækker cancer for tredie gang

En ihærdig flok cykelryttere gav den gas i teltet sidste år, og tilsammen fightede de flotte 32.000 kroner ind til Knæk Cancer. Foto: Jim Hoff
Handelslivet og foreningslivet i Give går igensammen om at knække cancer i uge 43, og i den forbindelse er arbejdsudvalget under Give Handel & Erhverv nu klar til at løfte sløret for de største bjælker i programmet.
Annonce

GIVE: Det er et både aktivitetsspækket, alsidigt og interessant program, som Knæk Cancer-udvalget under Give Handel & Erhverv (GHE) har fået sat sammen til uge 43, hvor hele landet Give by inklusive, går velgørenhedens ærinde og samler penge sammen til Kræftens Bekæmpelse under konceptet 'Knæk Cancer'.

Udvalget består af Hanne Lund, Margit, Baunsgaard, Tine Sternberg, Brian Kjeldberg og Søren Grunnet, og det er andet år, at denne perlerække af gode mennesker giver en masse timer i den gode sags tjeneste.

- Programmet er i store træk på plads, men der er altid plads til flere medspillere på holdet i den gode sags tjeneste, fortæller Hanne Lund fra udvalget.

Programmet "tyvstarter" med fire events søndag den 20.10, hvor Give GIF afholder en dance event med Michael Olesen fra Vild Med Dans, og foreningen inviterer også ind til en mindfulness event med yoga pilates og QiGong, der udover står Kom og Træn for en gang indoor cycling.

Samme dag inviterer Karlskov Friskole ind til sangaften med Steen Nielsen ved klaveret - og for alle events gælder det, at overskuddet går til Knæk Cancer.

Annonce

Kulminerer lørdag på Torvet

Selve uge 43 vil blive fuld af tiltag og aktiviteter hen over ugen. Vi nævner her i flæng, pilates, portvinssmagning, sangaften, foredrag med Brian Holm, amerikansk lotteri med idræt i dagtimerne, divisionshåndbold, krolf med aktive ældre. Aktiviteter i forskellige foreningsregi, som alle leverer penge til indsamlingen på den ene eller den anden facon.

Om lørdagen vil der som i 2018 være skruet helt op for blusset på Torvet i Give, hvor der med det store festtelt som omdrejningspunkt vil ske en hel masse sjove og spændende ting.

- Der er aktiviteter for både børn og vokse. Sponsorcykelløbet (spinning i teltet) fra sidste år kører igen med Kom og Træn ved roret, der er musik ved Præstens Blues Band og frokost ved Lindberg Dining, der er tegnekursus for børn, skytteforeningen er på plads med virtuel skydning, og som i 2018 vil GHE igen stille en masse varer til salg, som så bortauktioneres med Henrik Henriksen og Søren Grunnet som friske handelsmænd - og der kan stadig komme mere til på programsiden, fortæller Hanne Lund.

Annonce

Sammenhold og sammenhængskraft a la 2018, ja tak!

Når vi nærmer os uge 43 vil her i avisen bringe en skematisk oversigt over samtlige aktiviteter, så man kan orientere sigt i dette flotte mylder af tiltag i den gode sags tjeneste.

Udover de ovennævnet aktiviteter er Knæk Cancer-konceptet også en del af Rørbækmarchen den 8. september i Give GIF-regi, børnehaverne vil få t-shirts de kan male på. Det handler her både om oplysning og om at få de mindste af vores borgere med indover.

Gymnastikforeningen vil hele ugen lave events med konkurrencer for familierne, hvor man kan donere penge til Knæk Cancer, ligesom håndboldklubben HK Give Fremad også hen over ugen vil lave tiltag, der støtter Knæk Cancer-projektet.

- Det handler om at vi via det stærke sammenhold på tværs af byens foreninger får skabt en rigtig god stemning og et stort engagement omkring vores aktiviteter i uge 43. Vi så i 2018 hvor stor en sammenhængskraft, vi ret beset har her i byen, når vi alle går i samme retning mod det samme mål. Kan vi levere på samme niveau igen i år, ville det være fantastisk - og det tror vi i udvalget Give kan, så vi glæder os rigtig meget til uge 43, siger Hanne Lund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Flot opbakning til Walk-a-Fun-Thon

Give Avis

Nyt fra Lægehuset i Give

Annonce