Annonce
Give Avis

Give melder klar: Black Friday er tilbage i stor stil

Som de foregående år er det uddeler Claus Villumsen og krofatter Henrik Henriksen, der sidder i Black Friday-udvalget, og det er også de to herrer der forestår udtrækningen af de mange gavekort. Foto: Jim Hoff
Årets største handelsaften blev lagt i håndjern i 2020, da coronapandemien lagde sin tunge dyne over det meste af verden. Dermed var der ikke basis for Black Friday på den velkendte facon, men nu vender konceptet tilbage tæt ved fuld styrke.

GIVE: Black Friday er tilbage i Give i stor stil, hvor byen på velkendt facon vil bugne af flotte tilbud og massevis af sjove aktiviteter både i butikkerne og ude på gaderne.

Traditionen tro starter Black Friday-løjerne op med forfesten på Hjortsvangen, hvor dele af  butiksklivet derude åbner ballet klokken 16.00 og kører frem til klokken 21.00. Du kan andetsteds i avisen mere om tiltagene på Hjortsvangen.

I 2020 kørte Give Handel og Erhverv med en neddroslet udgave af Black Friday under navnet "Sorte Dage", ganske symbolsk situationen i landet taget i betragtning.

Annonce

Dengang var det uddeler Claus Villumsen og krofatter Henrik Henriksen, der sad i handelstandsforeningens Black Friday-udvalg, og det er også de to herrer, der sidder som tovholderne på denne årets største handelsfest i Give.

- Vi har efter en snak med GHE fundet frem til, at vi år kører frem til klokken 23.00 og ikke til midnat, som vi ellers har gjort i nogle år. Det handler om, at folk, både kunder og de i butikkerne, gerne vil hjem efter en lang dag - og så viser vores erfaringer fra de sidste mange år også, at der ikke sker ret meget i butikkerne den sidste time. Derfor giver det god mening at lukke klokken 23.00, så både kunderne og personalet/butiksindehaverne kan komme hjem lidt før og hvile benene, siger Claus Villumsen.

25.000 på højkant til gavekort

Hvis vi kigger på selve indholdet af Black Friday-konceptet vil man kunne nikke genkendende til mange af de tiltag, der sættes i søen her i 2021, idet rammerne meget er de samme fra de foregående år.

- Vi kører igen med udlodning af gavekort til en samlet sum af 25.000 kroner, og her skal man som de foregående år klippe lodsedlerne ud af Give Avis, udfylde dem med navn, adresse og telefonnummer og aflevere dem i en de opstillede postkasser (se side 1 i tillægget).

Der vil køre en hestevogn rundt i Give bymidte, hvor folk kan få en tur rundt i byen. Foto: Jim Hoff

- Der vil i år blive foretaget i alt fem udtrækninger, to på Hjortsvangen dels ved Give Tøjcenter klokken 17.00 og Give Møbler klokken 19.00,  og tre i midtbyen. Der er gevinst på i alt 50 lodder, som hver udløser et gavekort på 500 kroner. De nærmere faktiske omstændigheder kan man læse på de sider, hvor lodsedlerne er, forklarer Villumsen.

Udtrækningerne i midtbyen foregår klokken 19.45 på Torvet, klokken 21.00 i bunden af Vestergade (Merci - Det Gamle Apotek) og igen klokken 22.00 i bunden af Østergade (Matas - Klunz by Ilsøe).

Annonce

Midtbyen vil syde af liv og aktiviteter

Kigger vi aftenens forskellige aktiviteter, ud over udtrækningen af gavekortene, er det comeback til den forrygende Givemesterskab i hotdog spisning. Det foregår på Torvet klokken 21.15, og hvordan man kommer med her, kan man læse om i an anden artikler her i avisen.  Rigtig god appetit.

Vi kører igen med udlodning af gavekort til en samlet sum af 25.000 kroner, og her skal man som de foregående år klippe lodsedlerne ud af Give Avis

Claus Villumsen, Black Friday-udvalget

Derudover vil en række foreninger være på plads i midtbyen med forskellige aktiviteter. Her kan nævnes Give Tennisklub, der er klar med en gang padeltennis, FDF'erne er vanen tro at finde rundt omkring med bål- og hyggeaktiviteter.

DJ Noise spiller igen på Torvet til Black Friday Give. Foto: Jim Hoff

Det er også til Black Friday, at de første billetter til Give Open Air 2022 kan købes- til en favorabel pris.

Og meget apropos musik og fest i gaden, så er den i Give verdensberømte DJ Noise igen på plads på Torvet, hvor han vil spille massevis af god og hyggelig musik, og dermed være med til at skabe den helt rigtige stemning.

Stemningsfuldt bliver det helt sikkert også, når den gode gamle hestevogn kører rundt i byen, hvor folk får mulighed for en tur rundt i byen og stå på og hoppe af forskellige steder.

Annonce

Få gaverne hjem i god tid

Nu løber denne store handelsaften jo af på bagkant af en lang coronakrise med de dertil hørende udfordringer her på bagkant.

Man skal ifølge Claus Villumsen som kunde være opmærksom på, at det kan være klogt at få købt sine julegaver og varer nu, så man er rimelig sikker på at få dem i hus.

- Der er problemer verden over med at få varer hjem her på bagkant af coronaen. Tendensen fra onlinesalg er ret klar. Her melder mange udsolgt allerede nu. Så kom nu ned i butikkerne her i byen, mærk på varerne rent fysisk og sørg for, at gaverne til i år kommer hjem. Og i samme ånd vi i GHE også håbe på forståelse for, at det ikke er sikkert, at butikkerne har alle varer hjemme. Sådan er vilkårene bare lige nu, siger Villumsen, der dog er sikker på, at Black Friday anno 2021 vil blive en rigtig god en af slagsen i Give.
Annonce
Annonce
Give Avis

Så er det officielt: Julen er kommet til Give

Annonce
Annonce
Give Avis

Sort fredag med fint flow og god stemning

Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Give Handel og Erhverv er igen klar med en sand gaveregn over Give: Hvad med 10.000 ekstra til julebudgettet?

Give Avis

Give melder klar: Black Friday er tilbage i stor stil

Give Avis

Det handler om den gode investering og tæt venskab: Lokal ejendomsmægler går ind i guldsmedebranchen

Give Avis

Give gør klar til modstandskamp: Transportminister afviser blankt at lave til- og frakørsel ved Give syd

Give Avis

Et år der bare bliver bedre og bedre: Givskud Zoo er igen Årets Dyrepark

Give Avis

Efter salg til Stofa: Give Fællesantenne klar med i omegnen af 1,5 millioner kroner til det lokale foreningsliv

Give Avis

Ingen nåde i Thyregod omkring DFs fald: Thulesen Dahl har for lidt røv i bukserne

Give Avis

Friske fyre og forførende frøkner frembragte forrygende flot filmgalla

Give Avis

Borgerne reagerer før myndighederne: Det vælter ind med julefrokostaflysninger på Diagonalkroen

Give Avis

26-årige Michelle valgte selv, at behandlingen skulle stoppes: Et halvt år efter hendes død samler hendes mor ind til kampen mod den frygtelige sygdom

Give Avis

Kulturhuset i Thyregod bager på nye aktiviteter

Give Avis

Så fortjent: Tobias Thorning er nomineret til Årets Sportsnavn

Give Avis

Karina så rigtigt, da hun åbnede sit kreative værksted

Give Avis

Røde Kors & Venner igen klar med julehjælp

Give Avis

AGF fik stryg: Helstøbt præstation af lokale håndboldhelte fik Ikærhulen til at gynge da nettet blafrede 64 gange

Give Avis

Har mistet syv ud af otte kampboksere: Lokal bokseklub vanvittig hårdt ramt af coronaen

Give Avis

Against all odds: Guld til sej Give-fighter

Give Avis

Cykelstierne er blevet valgkampens fedeste valgflæsk

Give Avis

Prisvinder i Give: Profil Optik er kåret som landets bedste butikskæde

Give Avis

Chok i Give: Jyllandsserieholdet rykker ned efter helt vanvittig playoff-dyst mod kloge og effektive aarhusianere

Give Avis

Good news: Områdets hyggeligste julemarked er på banen igen

Annonce