Annonce
Give Avis

Give overrumplet af Hørnings letbenede hurtigløbere

Give 2. divisionshold led et irriterende 31-24 nederlag i Hørning efter en præstation, hvor holdet ifølge cheftræner Erik Flak var for usikkert defensivt og manglede aggressivitet i angrebsspillet. Foto: Jim Hoff
Gives 2. divisionsmandskab led sit 2. nederlag i træk, da holdet tabte 31-24 til et veloplagt oprykkerhold fra Hørning, som gik frisk og uimponeret til sagen.
Annonce

Give: Forhåbningerne til Give før opgøret på udebane mod nyoprykkede Hørning efter de ganske lovende takter mod topholdet Odder var egentlig ganske positive.

Nok måtte Give stille op uden målmaskinen Simon Søgaard, bagspiller Kevin Wonsild og fløjen Martin Frandsen, men den kendsgerning var ingenlunde den dominerende forklaring, da Givetræner Erik Flak efter kampen analyserede baggrunden for sit holds syvmålsnederlag.

Hjemmeholdet havde tabt de første kampe til GOG 2 og Faaborg, men havde dog scoret henholdsvis 30 og 32 mål. Mod Give landede målscoren på 31, og det var mere end rigeligt til at slå gæsterne, der på dagen slet ikke kom ud af starthullerne.

- Vi var forberedte på, at det ville blive en svær kamp. Og det blev det. Hørnings små men hurtige og letbenede spillere gik til opgaven med fuld skrald, og det gav os nogle problemer, vi ikke fik løst. Hurtigt blev vi ramt af usikkerhed i vores mand/mand-dueller, hvilket medførte, at vi i alt fik syv to-minutters udvisninger, mens Hørning på forunderlig vis ikke fik en eneste, konstaterer Erik Flak.

Annonce

For usikre i forsvaret og for pæne i angrebet

Omvendt resulterede den på dagen grundlæggende usikkerhed i, at Givespillerne var for pæne og ikke direkte nok i angrebsspillet. Forsøgene mod mål var ikke helhjertede nok, der var for lidt power og fandenivoldskhed, hvilket medførte, at Hørning let kunne bryde spillet og slå kontra.

Ved pausen var Give nede med 16-11, og det gav anledning til en god kammeratlig snak i pausen, hvor ingen var i tvivl om, at man ikke kunne være indsatsen bekendt.

- Vi stemplede bedre ind i 2. halvleg. Vi dækkede bedre op, fik sat mere fart i vores spil, og efter 48 minutter nåede vi op på kun at være bagud med to mål. Desværre manglede vi sikkerheden og den sidste kvalitet på dagen til, at vi kom 100 procent i mål. Den manglende rutine og den manglende styring i angrebsspillet bevirkede, at det blev forkrampet til sidst, og så kunne Hørning igen trække afgørende fra, siger Erik Flak.

Annonce

En præstation vi ikke kan være bekendt

Han er ikke mindst træt af den noget flagrende præstation set i lyset af den flotte opbakning holdet havde på udebane af både tilskuere og medrejste sponsorer - men præstationen og nederlaget ærgrer ham også på holdets og spillernes vegne.

- Der var meget stille i omklædningsrummet bagefter. Vi er alle, trænere og spillere, klar over, at det ikke var godt nok, det der blev leveret i dag, og at vi ikke kan være det bekendt overfor hverken os selv, klubben og sponsorerne,konstaterer Erik Flak og tilføjer:

- Men i stedet for at rive hinanden midtover, kigger vi os i spejlet og får snakket kampen igennem med hver enkelt spiller, og så ser vi fremad mod næste kamp mod AGF den 18. oktober. Nu har vi små 14 dage til at arbejde med tingene på træningsbanen, og dem skal vi nok sørge for at bruge konstruktivt, siger Erik Flak.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce