Annonce
Give Avis

Give på toppen uden at ramme topniveauet

Victor Andersen (grøn trøje) bragte Give foran 1-0 i det 20. minut på oplæg fra playmaker Nikolaj Knudsen. Foto: Jim Hoff
Give Fremads serie 2-mandskab indtog i weekenden rækkens 1. plads efter en klogt spillet kamp mod Erritsø, der ellers havde læst Give rigtig godt.
Annonce

GIVE: Give er tilbage på toppen af rækken i serie 2, efter at holdet i weekenden slog Erritsø med 3-0 på en ellers traditionel svær udebane. Gives tre mål blev scoret af de tre offensive fodfolk Victor Andersen i det 20. minut, Mads Birk i det 30. minut og Niels Bjerremand i det 75. minut.

En sejr på 3-0 lyder ret beset som 'endnu en dag på fodboldkontoret, men helt så enkelt var det ifølge Gives cheftræner Brian Sølund nu ikke.

- Vi spiller en klog kamp mod en god modstander, som havde læst os godt i forhold til vores normale 3-4-3 system. Det betød, at Erritsø var mest på bolden i første halvleg, men vi scorer dog to rigtig flotte mål og holder dem fra noget nævneværdigt, fortæller Sølund.

Efter en god snak i pausen kom Give tilbage på banen med en taktisk justering.

- Vi gik over i 4-3-3 for så at møde Erritsø højt og aggressivt, og det gav os momentum. Vi sad på kampen og skabte en masse offensivt og scorede fortjent til 3-0 på et godt gennemspillet angreb. Yderst tilfredsstillende at vi på en dag, hvor vi ikke helt rammer topniveau stadig formår at vinde en fortjent 3-0 sejr på en svær udebane, konstaterer Brian Sølund.

Annonce

Larsen og Østergaard tog ansvar

Da det andet tophold i rækken, Fredericia KFUM, lidt overraskende måtte nøjes med 2-2 hjemme mod formsvage Hover, betød weekendens resultater, at Give nu ligger alene på 1. pladsen med 14 points for 6 kampe,mens Fredericia er nr. 2 med 12 points. Bredballe og VB snapper de top tophold i haserne med 10 points for 6 kampe.

Brian Sølund har ekstra roser til Martin Østergaard, Kasper Larsen, Nikolaj Fejrskov og Marinus Kristensen, der efter chefetræneres mening var bedst for Give på dagen.

- Jeg noterer mig også med stor glæde, at Martin Østergaard og Kasper Larsen tog et stort ansvar. Det var dejligt at se, konstaterer Brian Sølund.

Hvis du har lyst til at se rækkens nr. 1, kan du komme på Give Stadion på lørdag klokken 14.00. Her møder de grønne VB, der med 10 points i de sidste fire kampe ser ud til at være kommet i gang.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Give Avis

Thyregod Badeland åbner den 15. juni

Give Avis

Sådan åbner hallerne i Give

Annonce