Annonce
Give Avis

Give på vej til at blive ramt af den 4. istid

Ice For Kids - det er bare noget der rykker - og den event vender tilbage den 14. december, når der inviteres til Isskulpturfestival i Give. Foto: Jim Hoff
Istid nummer fire nærmer sig med hastige skridt Give midtby, og bare rolig: Det skyldes ikke klimaforandringer, men derimod et samarbejde mellem tre af byens foreninger, der igen inviterer til Isskulpturfestival
Annonce

GIVE: Lørdag den 14. december fra klokken 10.00 til 15.00 forvandles Give bymidte dertil hørende sidegader endnu engang til et veritabelt winter wonderland, når Give Handel & Erhverv, Give Udviklingsråd og Skulpturby.dk inviterer til Iskulpturfestival.

Som i 2018 kan vi igen i år møde hele 10 arbejdende kunsterne der fordelt på Østergade, Torvet og Vestergade vil arbejde med fremstilling af isskulpturer.

Igen i år vil den blandt børnene så populære Ice For Kids-event blive afholdt, hvor børnene kan få lov til at lave deres helt egn isskulptur med hammer og mejsel.

Derudover vil byen igen summe af herligt fest- og hyggestemning med en lang række forskellige aktiviteter både på Torvet og i Østergade og Vestergade.

Skulpturby.dk vil igen være på plads på Torvet i det store telt, og byens gader vil også komme til at genlyde af munter musik, og succesen fra 2018, hvor man ved at hugge sig gennem en stor isblok og grave mønter frem kunne vinde et gavekort på 1000 kroner, bliver også gentaget.

Vi vil her i avisen løbende drysse små artikler afsted om de forskellige aktiviteter, inden det hele kulminerer den 10. december med et stort isskulptur-tillæg om den kommende istid, der er på vej til byen.

10 arbejdende kunstnere er på plads i år ved isskulpturfestivalen, og det er både flot og dramatisk. Foto: Jim Hoff
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Give Avis

Thyregod Badeland åbner den 15. juni

Give Avis

Sådan åbner hallerne i Give

Annonce