Annonce
Give Avis

Give skidt fra land i København

GTKs 1. single Andres Grinderslev var oppe mod en velspillende Eric Vanheilsbom fra KB og tabte sin match ret klart. GTK kom fra KB med et 4-2 nederlag, og skal op mod Rødovre torsdag den 13. maj. Foto: Jim Hoff
Give Tennisklub måtte lørdag eftermiddag tage hjem fra KB's tennisanlæg med et 4-2 nederlag i rygsækken efter en holdmatch, hvor man med lidt flere marginaler på sin side i 2. og 3. single godt kunne have fået mere med hjem til Give.

GIVE: Give Tennisklub lagde i sæsonstarten i elitedivisionen ud med et 4-2 nederlag til de forsvarende mestre fra KB. På forhånd en svær opgave, men GTK var dog rejst til hovedstaden med forhåbninger om at få points med hjem Også flere end de to, det blev til.

Ifølge GTKs sportschef Lars Baes var det også tæt på. Anders Grinderslev tabte godt nok 1. singlen til en på dagen bedre og stærkt spillende Eric Vanheilsboim, men både Marco Kirschner og Florian Bart havde i respektiv 2. og 3. single mulighed for at hente sejren hjem til GTK.

- Marco var ude i en match tiebreak, som han tabte, og Florian havde chancen for at viden sit 1. sæt i tiebreak. Men begge dele mislykkedes desværre, så derfor var det mere end rigtig godt at Michel Dornbush vandt over Jonas Sacho Larsen i 4. single, fortæller Lars Baes.

Annonce

Han kunne derefter se KB vinde 1. herredouble, men så tog de to tyskere Florian Barth og Marco Kirscher fat og vandt 2. herredouble efter en flot kamp.

Sportschef: Havde håbet på mere

- Alt i alt en dårlig start på turneringen, men dog ikke håbløst. Jeg havde forventet, at vi havde vundet i hvert fald en kamp mere, og på den måde have spillet 3:3 og på den have fremtvunget em afgørende match om sejren. Men sådan gik det ikke, og nu er vores hjemmekamp torsdag mod Rødovere ganske enkelt en must-win kamp.

Her stiller GTK med Frederik Press, Anders Grinderslev, Mortern Garbers og Marco Kirscher, og Baes advarer tilskuere mod at forvente, at GTK bare går ud og kører oprykkerne over.

- Rødovre har et par kompetente udlændinge på holdkortet, så det kan godt blive en svær opgave. Omvendt skal vi vinde, hvis vi skal gøre os forhåbninger om top 4 og medaljespillet, konstaterer Lars Baes.

Der må ud fra de gældende coronabestemmelser kun være 75 tilskuere til kampen, der starter klokken 12.00 torsdag- og disse 75 tilskuere er ifølge Lars Baes allerede fundet via tilmeldinger på GTKs hjemmeside.

Matchfacts KB - GTK Elitedivisionen

Eric Vanheilsboim - An´dres Grinderslev: 6-3 , 6-3

Philip Hjorth - Marco Kirscher: 6-2, 4-6, 10-6

Martin Killemose - Florian Barth: 7-6, 6-2

Jonas Sacho Larsen - Michel Dornbusch: 5-7, 2-6

Eric Vanheilsboim/Philip Hjort - Anders Grinderslev/Michel Dornbusch: 6-3, 6-3

Carl Emil Overbeck/Jonas Sacho Larsen - Florian Barth/Marco Kirschner: 3-6, 3-6


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce