Annonce
Give Avis

Give stadig ubesejret efter svær opgave i Ringkøbing

Mads Birk sørgede på oplæg fra Nikolaj Fejrskov med sit mål til 2-2 for det ene point til Give i den svære udekamp mod Ringkøbing. Foto: Jim Hoff
Gives tophold i serie 1 hentede et godt point på udebane i Ringkøbing mod en traditionel svær modstander. Dermed fastholder holdet 1. pladsen med fire points afstand til Brande og Ikast på en delt på 2. plads
Annonce

GIVE:  Give Fremad ligger stadig nummer 1 i serie 1 pulje 9 efter søndagens opgør på udebane mod Ringkøbing IF.

Det er en kendsgerning, efter at de to hold efter en rigtig god serie 1-kamp delte pointsene mellem sig via resultatet 2-2 efter 1-0 til Give ved pausen.

Det gæstende tophold måtte tage til Ringkøbing uden de to fysisk stærke Martin Østergaard og Mathias Mortensen, men til gengæld var de teknisk velfunderede letvægtere med de hurtige fødder, Christian Barslund og Thomas Moise, tilbage i truppen.


Vi skaber set over 90 minutter dobbelt så meget som Ringkøbing. Så jeg står her med en blanding af tilfredshed med en god præstation men er samtidig også lidt ærgerlig over, at vi ikke var lidt skarpere på den sidste tredjedel

Givetræner Brian Sølund


Ifølge Givetræner Brian Sølund leverede Give bedst i en velspillet 1. halvleg, hvor Victor Andersen i det  45. minut omsatte et flot oplæg fra Marinus Kristensen til en 1-0 føring til Give.

Annonce

Give nede 1-2 men viste god moral

Gæsterne kom dog ikke optimalt ud efter pausen, og efter en fæl foræring kunne Ringkøbings Tobias Plaugborg udligne til 1-1 i det 50. minut. Og blot fem minutter senere måtte Give-keeper Jan D. Rasmussen atter ind og hente kuglen ud af nettet, da Daniel Kristensen bragte vestjyderne foran 2-1 på et langskud.

Modgangen slog dog ikke Give ud. De grønne kom tilbage i kampen, og med 20 minutter tilbage udlignede målmaskinen Mads Birk til 2-2 efter en god pasning fra Nikolaj Fejrskov.

- Efter den fuldt fortjente udligning jagter vi de 3 point og har et par halvstore chancer, mens Ringkøbing intet har i kampen slutfase. Men alt i alt et fair resultat mod en god modstander i en god kamp, lyder vurderingen fra Brian Sølund.

Annonce

Tilfreds og ærgerlig Givebænk

Han mener, helt objektivt naturligvis, at skulle der have været en vinder, skulle det have været Give.

- Vi skaber set over 90 minutter dobbelt så meget som Ringkøbing. Så jeg står her med en blanding af tilfredshed med en god præstation men er samtidig også lidt ærgerlig over, at vi ikke var lidt skarpere på den sidste tredjedel. Men alt i alt ros til hele holdet for en god og bestemt godkendt præstation på en svær udebane uden vores to fysiske spillere Martin Østergaard og Mathias Mortensen, konstaterer Brian Sølund.

Efter seks kampe kan han bogføre 14 points på kontoen plus en 1. plads i rækken. Derudover en status som ubesejret med fire sejre og to uafgjorte - og det må siges at være på den gode side af godkendt som nyoprykker med en faktisk ret smal trup.

Og så er det voldsomt interessant set i et lokal fodboldperspektiv, hvis kampen om billetten til jyllandsserien udvikler sig til en duel mellem Give og Brande. Det scenarie er vi mange, der godt kan se noget vældig interessant i.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Træningsdag i rideklubben

Give Avis

Loppemarkedet i Give er aflyst

Annonce