Annonce
Give Avis

Give storsejrede i livsvigtigt bundbrag

Forsvarsskæmpen Rolf Hessellund i et sjældent yndefuldt gennembrud med deraf følgende scoring til 4-2 til Give. Foto: Jim Hoff
Med en sejr på 24-15 over Silkeborg-Voel kanonerede Gives 2. divisonsmandskab sig op midt i rækken og er nu fem points væk fra den irriterende nedrykningsstreg. Målmand Karsten Tiejte leverede sid hidtil bedste kamp i Givetrøjen.
Annonce

GIVE: - Jeg har en rigtig god mavefornemmelse op til denne her kamp!

Sådan lød det optimistisk og fortrøstningsfuldt fra Gives cheftræner Martin Schmidt inden det særdeles vitale opgør hjemme i Ikærhallen mod Silkeborg Voel.

Og det skulle vise sig, at Schmidts intuition også holdt vandt i byretten, for et toptændt og godt indstillet Givemandskab gik ud og leverede en helstøbt indsats, ikke mindst forsvarsmæssigt, og satte gæsterne fra Silkeborgkanten godt og grundigt til vægs med en stensikker storsejr på 24-15.

Godt understøttet af et veloplagt publikum kunne Give gå til pausen med en føring på 12-8, og selv om hjemmeholdet kom lidt kluntet ud efter pausen og lod gæsterne komme op minus 2 mål, fik de mørkeblå styr på tropperne igen efter små 40 minutters spi.

Ikke mindst i kraft af eminent målmandsspil af Karsten Tiejte, der nærmest var et levende plankeværk i målet og totalt pillede modet ud af de mere og mere fortvivlede Silkeborg-Voelskytter.

I kampens sidste 10 minutter holdt det unge Givehold legestue med udeholdet, og det ene velgennemførte commandoraid efter det andet mod gæsternes mål endte i langt de fleste af tilfældene med en Givescoringer, der fik publikum i hallen til både at klappe og synge med på alt lige fra ABBA til Elvis, når målmusikken pumpede ud af højtalerne.

Den festlige håndboldaften endte med en velfortjent og vigtig sejr på 24-15 til Give, der med den glimrende præstation og de to vigtige points mod en direkte rival i tabellen, pt. kan ånde lettet op og betragte bundstriden fra en ganske sikker position midt i rækken.

Nicolai Hedegaard var tilbage på holdet efter en længere skadespause, og den unge kompetente tempospiller var - som vi ser her - flyvende. Foto: Jim Hoff
Annonce

Sejren grundlagt i forsvaret

Det var den største sejr i den tid, Martin Schmidt har trænet Give, og det var da også en både glad og tilfreds coach, der efter kampen med kølig pilsner i hånden kunne møde den lokale verdenspresse.

- En rigtig vigtig sejr, nærmest en klassisk 4-pointskamp -og i en must-win kamp. Sejren bliver grundlagt på rigtig godt og dynamisk forsvarsspil tilsat en masse fine redninger (19 stk. - red.) af Karsten Tietje i målet. I dag ser vi flere gode tilløb til gode kontraløb; dem vil jeg meget gerne se nogle flere af, for vi har spillerne til det, men fint, at vi også er på vej med den kompetence i vores spil, konstaterede Schmidt.

Han fik spillet meget bredt og brugte mange spillere, og flere gange var det næsten et rent U 19-hold, der var på banen. Og det så fint ud.

- Ros til gutterne for en stærk kollektiv indsats, hvor mange bød godt ind, og hvor målene blev fordelt på i alt 9 spillere. Og godt at se spillere som Christian Larsen og Nicolai Hedegaard træde ind på holdet og byde ind med 4 scoringer hver. Jeg synes, at vi i dag kan se, at den gode træningskultur med op til 30 mand til træning er ved at bære frugt, og det glæder jeg mig også over sammen med de to rigtig dejlige points, konstaterer Martin Schmidt.

Mål for Give: Magnus Taulbjerg 5, Christian Larsen 4, Nicolais Hedegaard 4, Kevin Wonsild 4, Frederik Skov 2, Sebastian Hansen 2, Rolf Hessellund 1, Jakob Nortvig 1 og Simon Madsen 1.

Man of the match: Kartsten Tiejte.

Giveknægten Christian Larsen var tilbage på holdet, og det fejrede han med fire flotte scoringer. Foto: Jim Hoff
Målmand Karsten Tietje leverede en pragtpræstation og var med 19 redninger sit holds bedste. Foto: Jim Hoff
Det blev til 4 mål af Kevin Wonsild der også brillerede som stregspiller. Foto: Jim Hoff
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Flot opbakning til Walk-a-Fun-Thon

Give Avis

Nyt fra Lægehuset i Give

Annonce