Annonce
Give Avis

Give Tennisklub tanker op på sponsorfronten

GTK afholder tennisskole fra den 3. til og med den 6. august i Gryden med klubbens to ungdomstrænere Sebastian Mikkelsen (foto) og Andreas Hovesen som tovholdere. Foto: Jim Hoff
Efter den sensationelle erobring af DM-titlen for hold i 2019 står Give Tennisklub med et stærkt brand, som kan kaste positivt lys over såvel store som mindre sponsorer. Senest har klubben indledt et samarbejde med energiselskabet OK, der potentielt kan booste klubbens ungdomsarbejde.
Annonce

GIVE: Efter Give Tennisklub i august 2019 tog til København og flåede holdmesterskabspokalen ud af hænderne på de sejrs- og traditionsrige hovedstadsklubber, har klubben i 2020 skærpet sit fokus på udvikling af ungdomsarbejdet-

På den konto kører man i år med to juniortrænere, Sebastian Mikkelsen og Andreas Hovesen, der underviser henholdsvis onsdag og fredag.

Samtidig vil klubben styrke tennisarbejdet med de unge spillere ved at etablere turneringer og tennisskoler om sommeren. Tiltag der både udvikler de unge spillere, og som styrker interessen for sporten. Men også tiltag, der ikke koster gratis, og derfor er samarbejdet med sponsorerne vigtigt.

Annonce

OK på banen som sponsor

Set i det lys kunne GTK ved indgangen til juli måned breake den gode nyhed om, at klubben har indledt samarbejde med energiselskabet OK. For at støtte tennisklubben skal man have et OK-benzinkort, som man tilmelder Give Tennisklubs sponsoraftale.

Når det er på plads, støtter man tennisklubben med fem øre for hver liter benzin, man tanker hos OK. Det er OK og selskabets forhandlere, her i Give er det eksempelvis Brugsen, som betaler støtten. Det er med andre ord gratis at støtte klubben.


Klubben vil styrke tennisarbejdet med de unge spillere ved at etablere turneringer og tennisskoler om sommeren. Tiltag der både udvikler de unge spillere, og som styrker interessen for sporten.

Give Tennisklub


Hvis man også køber el og mobiltelefoni via OK, kan man støtte med yderligere to gange fem øre pr. liter tanket benzin, så man samlet set kan nå op på 15 øre i støtte pr. liter tanket benzin.

Annonce

Tennisskolen åbner til august

Allerede her til august tager Give Tennisklub hul på dette års sommerskole i tennis, der afvikles fra mandag den 3. august til og med torsdag den 6. august med Sebastian Mikkelsen og Andreas Hovesen som tovholdere.

Give Tennisklub har godt gang i arbejdet med ungdomsspillerne, der træner onsdag og torsdag. Foto: Jim Hoff

Tennisskolen, der afvikles i samarbejde med sponsor Give Steel, er for alle unge under 18 år, og man skal ikke være medlem af Give Tennisklub for at deltage, da tilbuddet gælder alle interesserede. Tilmelding sker senest søndag den 26. juli til Sebastian Mikkelsen på mail sebastian.mikkelsen@hotmail.com.

På tennisskolen skal der naturligvis spilles en masse tennis, men der skal også hygges og leges. Derudover pønser trænerduoen også på et besøg i friluftsbadet en af dagene med spillerne.

Annonce

Mini-tennisstævne i Gryden

Den 16. august åbner Give Tennisklubs legendariske anlæg, ‘Gryden’, så igen for et tiltag, der er tilsigtet ungdommen og bredden, når der står ‘In Sport Open Give – Tennis Juniortour’ 2020 på menuen.

I samarbejde med Jysk Tennis Union og DGI forvandles Gryden til et mini-tennis mekka med hele 12 baner, hvor både ungdom og voksne kan deltage - og det er helt gratis.

Klubben afvikler et mini-tennisstævne søndag den 16. august. Det er gratis at deltage og alle er velkomne. Foto: Jim Hoff

Minitennis er et forrygende sjovt spil, hvor der både er fokus på teknik, hurtighed og spilforståelse. Alle tennisspillere har gavn af en gang minitennis, da det er nogle af de mest grundlæggende færdigheder, der trænes her.

Spillerne vil blive inddelt efter alder og niveau, og man kan tilmelde sig på www.dgi.dk/arrangementer uanset, hvor god man er, og uanset hvilken alder man har.

Kampene spilles á 12 minutter, og der kan købes mad og drikke hele dagen, ligesom der vil være musik og masser af liv på anlægget.

Minitennis-festen starter klokken 10.00 og kører frem til klokken 16.00. Tilmeldingsfristen er den 6. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Genforeningsfest i Riis Bakker

Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Give Avis

Klubben for enlige tilflyttere trives

Annonce