Annonce
Give Avis

Give Tennisklub tilbage på rette kurs med flot 5-1 sejr i HIK

GTKs Anders Grinderslev vandt både sin single og sin doublekamp mod HIK og var dermed en væsentlig faktor i 5-1 sejren over københavnerne. Foto Jim Hoff
Efter 2-4 nederlaget til Lyngby i sæsonpremieren var der allerede dømt en slags knald-eller-fald for Give Tennisklub i holdets udebaneopgør mod HIK fra Hellerup. I hvert fald i forhold til at komme med i rækkens top 4 og dermed medaljespillet.
Annonce

GIVE: GTK havde kniven for struben, inden lørdagens udebaneopgør mod HIK. Efter 2-4 nederlaget hjemme i Gryden til Lyngby og HIKs 6-0 sejr samme weekend over HRT skulle GTK meget gerne besejre HIK, hvis drømmen om en plads i medaljespillet skulle have fortsat næring.

En presball, javist, men den opgave løste de fire GTK-spillere næsten til UG med kryds og slange. Det blev til en på papiret stensikker sejr på 5-1, men bemærk venligst, at tre af kampene måtte afgøres i tiebreak, så længden på GTKs sportschef Lars Baes negle er nok til at overse.

GTK stillede op med følgende fire spillere: 1. single Daniel Masur, 2. single Frederik Press, 3. single Anders Grinderslev og 4. single Marco Kirschner.

Den hårdtslående tysker, Frederik Press, var tilbage på Gives hold, og det viste sig at være et godt valg af sportschef Lars Baes, idet Press vandt både sin single og sin double. Foto Jim Hoff

Resultaterne i de seks kampe blev som følger, og som man kan se, lykkedes det kun for HIK-esset Holger Rune som den eneste HIK-spiller at vinde sin kamp.

1.single: Holger Rune - Daniel Masur: 7-5, 6-2

2.single: Thomas Kromann - Frederik Press: 6-4, 5-7, 2-10

3. single: Christoffer Kønigsfeldt- Anders Grinderslev: 6-3, 3-6, 7-10

4. single: Alexander Kønigsfeldt - Marco Kirschner: 4-6, 2-6

1.herredouble: Holger Rune/Christoffer Kønigsfeldt - Daniel Masur/Frederik Press: 6-3, 3-6, 8-18

2. herredouble: Alexander Kønigsfeldt/Sander Gjøls-Andersen - Anders Grinderslev/Marco Kirschner: 2-6, 3-6.

- Det var en jævnbyrdig match, hvor vi havde marginalerne på vores side ved at vinde tre match tiebreaks. Jeg var meget tilfreds med præstationen. Alle ydede en god indsats, og vi fik revanche for sidste års nederlag mod HIK, da vi tabte med 4-2, konstaterede GTKs sportschef Lars Baes efter sejren i Hellerup.

Give spiller næste gang efter sommerferien den 8. august hjemme i Gryden mod HRT - en kamp, der må og skal vindes med markante cifre, hvis de forsvarende danmarksmestre vil bevare kompasretningen mod slutspillet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Annonce