Annonce
Give Avis

Give Triatlon sveder for det nye idrætscenter

Give GIF inviterer til triatlon den 24. maj. Her er det intern formand for Give FIF Kenneth Pedersen, Kom og Træns formand Jacob Egebjerg Vestergaard og ekstern formand Gerda Jørgensen, der sparker dæk for arrangementet. Foto: Jim HoffTriatlon Give Gif.
Den 24. maj fløjtes der op til en bybegivenhed med både høj puls og nobelt formål, når Give GIF inviterer ind til triatlon. Det handler om en genopfriskning af et stærkt savnet fællesskab med og omkring idrætten og om at støtte det nye idrætscenter.

GIVE: - Det har kriblet i hele kroppen de sidste mange måneder. Vi har savnet fællesskab og aktivitet i uhørt grad. Men knapt var krudtet tørt efter startskuddet på indsamlingen til det nye centerbyggeri, før fire af aktiviteterne under Give GIF – svømning,  motionscykling, Give Løber og We Walk, blev enige om at afholde Give Triatlon med afvikling den 24. maj

Det indledende citat er fra Kenneth Pedersen, der er intern formand i Give GIF.

Han oplyser, at det er mange mange år siden, at man sidst afholdt triatlon. Men nu er muligheden der for, at genoplive denne fantastiske begivenhed, og Give GIF har grebet chancen og håber fin tilslutning til arrangementet.

Annonce

- Dagen starter i Give Friluftsbad, hvor man svømmer 350 meter, løber op i skiftezonen og henter sin cykel. Cykelruten er 25 km og går ud mod Drantum. Vel retur parkerer man cyklen i skiftezonen og snører løbeskoene. Her venter 4,3 km i varieret terræn, med både by og plantage under fødderne, fortæller Kenneth Pedersen, der ikke helt vil svare konkret på, om han selv har gennemtestet ruterne til de forskellige discipliner.

Start og mål for eventen er boldbanen på Give Stadion, hvor skiftezonen er det centrale omdrejningspunkt.

Alle kan være med - også som hold

Kenneth Pedersen pointerer, at Give Triatlon henvender sig til alle. Der er ingen præmier for hurtigste tid, og der er lagt vægt på, at det sociale er i højsædet.

- Der vil klart nok komme triatleter, der skal have formen pudset af, men langt størstedelen er helt almindelige udøvere som chefredaktøren og undertegnede. De hurtige og halv-professionelle sender vi afsted i heat for sig selv, så kan vi andre hygge og tage det mere roligt bagefter.

Der er mulighed for at teame op med naboer, kolleger, familiemedlemmer og venner. Her tilmelder man sig stafet og deltager som et hold på 2-3 deltagere. Hvordan man fordeler disciplinerne mellem sig, afgør man selv.

Det er den lokale autoforhandler, A. Boesenbæk der er hovedsponsor, og dette har gjort det muligt at få professionel tidtagning til stævnet.

- Vi håber, mange griber chancen for at kunne være sammen igen, og samtidig støtte vores indsamling til det nye centerbyggeri, lyder opfordringen fra Kenneth Pedersen, der også kan oplyse, at man kan finde kort med ruterne, køb af startnummer og alt andet nyttig information, på givegif.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Nyt fra Give-Egnens Museum

Annonce