Annonce
Give Avis

Gives U12-drenge viste god moral, da det så sværest ud

Give Fremads U12-drenge tabte 6-2 til Løsning efter at have været bagud med 5-0 ved pausen. Foto:Jim Hoff
Give Fremads U12-drenge var bagud 5-0 ved pausen i kampen mod Løsning men fik vendt skuden i 2. halvleg, som holdet "vandt" 2-1.
Annonce

GIVE: Give Fremads U12 B-drenge i 8-mandsrækken var svækkede, da de den 8.10. stillede op til kamp på udebane mod Løsning IF. Grundet sygdom kunne træner Tommy Christensen kun mønstre 8 mand, og det var langt fra en fordel, at man ikke kunne skifte ud på den våde og tunge bane.

På trods af disse udfordringer var der god energi og moral på Giveholdet fra kampstart, og begge holdene gik godt til stålet i indledningen.

- Vi kom dog ret hurtigt bagud 1-0 og 2-0. Koncentrationen svigtede nogle vitale steder på banen, og Løsning var kyniske til at straffe os. Vi havde også selv en del gode tilbud for at udligne, men havde ikke det sidste held til at få scoret. Da vi kom bagud 3-0, mistede vi lidt troen på det, og det kostede yderligere to scoringer, så vi gik til pause bagud hele 5-0. Til slut var der lidt tendens til opløsning, fortæller holdets cheftræner Tommy Christensen.

Det lykkedes på trods af de noget tunge udsigter at få holdet samlet godt op i pausen, og alle gav hånd på at nulstille kampen, og gå ud med ny energi, med målsætning om at gå efter at vinde 2.halvleg.

Annonce

Flot comeback efter pausen

Og det projekt lykkedes på bedste vis, idet Giveknægtene gik ud og smøgede ærmerne op og vandt 2. halvleg med 2-1.

- Jeg er vildt imponeret over, at drengene i den grad overholdt alle aftaler og kæmpede med ny energi. Det resulterede i, at vi fik udlignet til 5-1 ved Mikkel, der fra Kristian-Emil fik en flot dybdebold, som blev sparket ind ved første stolpe, fortæller Tommy Christensen.

5-1 målet gav tydeligt nye kræfter, og der blev kæmpet, og ind imellem spillet flot spil. Løsning fik dog scoret til 6-1, men Givespillerne kløede på, og det gav bonus. Løsnings målmand havde bolden ved fødderne, han blev jagtet og presset hårdt af Mikkel, som spillede bolden lige hen i fødderne på Malthe, der resolut sparkede den løse bold flot ind i et tomt mål.

Resten af kampen bølgede frem og tilbage med store chancer til begge hold, dog uden yderligere scoringer.

- Vores "mission" lykkedes, selvom vi tabte 6-2. Vi vandt nemlig 2. halvleg 2-1. Så det vi bedst kan tage med fra kampen i dag er masser af god moral, som kan bruges i de sidste to kampe, konstaterer Tommy Christensen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce