Annonce
Give Avis

Glad efterårs-shopper fra Thyregod med 3000 på lommen

Susanne Sandholm, formanden for Give Handel & Erhverv, overrækker her i behørig coronavenlig afstand Lene Andersen gavekortet på 3000 kroner. Foto: Jim Hoff
Lene Andersen fra Thyregod blev den heldige vinder af Give Handel & Erhvervs efterårsshopping-konkurrence
Annonce

GIVE: Det blev en god og trofast kunde fra nabobyen Thyregod, Lene Andersen, der løb med Give Handel & Erhvervs (GHE) gavekort på 3000 kroner i foreningens efterårsshoppings-konkurrence.

Da Lene fik overrakt den glade besked over telefonen af Hanne Lund fra GHE, havde hun svært ved at skjule sin begejstring over den akutte med meget velkomne tilkomst af 3000 solide danske kroner at handle ind for.

- Jeg havde da udfyldt en kupon, da jeg var på handel i Give for en uges tid siden, men jeg have egentlig ikke helt bemærket, hvad hovedgevinsten gik ud på. Så da jeg fik at vide, at jeg havde vundet 3000 kroner at "snolde for", blev jeg da vildt glad, fortæller Lene Andersen.

Hos Punkt 1/Expert købte Lene Andersen en miniovn og et telefoncover med Jacob Hansen som sikker guide. Foto: Jim Hoff

Hun fortæller også, at hun generelt altid gør sin handel i Give, og det er der flere årsager til.

- For det første er de ringen grund til at køre langt, når man skal gøre sine indkøb. Og i Give får man bare den bedste service, der er gratis p-pladser, og så handler det jo også om at bakke op om handelslivet, så vi undgår de tomme butikker.

Lene havde lagt en kampplan hjemmefra, og den første os rundt i tre af byens butikker, inden de 3000 kroner havde fået ben at gå på.

Annonce

Need to have, nice to have

I Punkt 1 blev det til et nyt cover til telefonen samt en miniovn.

- Nu hvor vi ingen hjemmeboende børn har mere, så er vender vi tilbage til den tid, før vi fik børn og klarede os fint med en miniovn. Det er nemt, hurtig tog praktisk, forklarede Lene Andersen, mens Jacob Hansen fra Punkt 1/Expert fandt den helt rigtige model frem.

Turen gik derefter til Give El/Kop og Kande, hvor husbonden hjemme på Nygade i Thyregod kan se frem til at komme til at trylle med en ny stegepande. Her stod der også en brødkasse i træ med jalousilåg på ønskelisten.

Dagens handelstrip sluttede hos Zjoos, hvor Lene sammen med Gunhild Jensen fra butikken fandt sig et par længe ønskede vinterstøvler.

Gunhild Jensen fra Zjoos hjalp Lene med at find et par nye lækre vinterstøvler, så fødderne er klar til den kolde tid, der muligvis er på vej. Foto: Jim Hoff

- De gamle her er altså efterhånden blevet 10 år gamle, så de trænger til at blive skiftet ud. Og man skal jo også forkæle sig selv lidt, når man vinder 3000 kroner, lød argumentet fra Lene Andersen med et stort smil.

Hun kan nu sammen med alle de andre af byens kunder se frem til GHEs store juleshoppingskonkurrence, hvor der igen er massevis af gavekort på spil - og hvor den store hovedgevinst på 10.000 kroner igen er det helt store trækplaster.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce