Annonce
Give Avis

Glidende generationsskifte hos Givskud El

Jesper Mikkelsen (tv.) er sammen med sin kone Lone blevet medejer af Givskud El-forretning sammen med grundlæggeren af firmaet Edvard Vemmelund. Foto: Jim Hoff

Givskud El-forretning A/S har udvidet ejerkredsen, idet overmontør Jesper Mikkelsen og hans kone Lone er blevet medejere. Samtidig er forretningen flyttet permanent om på Vejlevej 107, hvor alle forretningens afdelinger er samlet

Annonce

GIVSKUD: For 39 år siden blev Jesper Mikkelsen født på Stadionvej i Givskud. Det er der i sig selv ikke noget opsigtsvækkende i. Men når det også er en kendsgerning, at Givskud El-forretning for netop 39 år siden blev til på Stadionvej i Givskud, ja så er det man tænker, at det nok ikke er helt tilfældigt, at Jesper Mikkelsen nu indtræder som ligeværdig medejer af Givskud El-forretning sammen med firmaets grundlægger Edvard Vemmelund.

Det må simpelthen stå skrevet i stjernerne!

Det er jo målet, at Jesper skal overtage helt på et tidspunkt. Vi er glade for, at det er Jesper, der skal køre Givskud El-forretning videre. Så ved vi, at vores firma er i gode og trygge hænder, når jeg helt slipper tøjlerne på et tidspunkt.

- Edvard Vemmelund, grundlægger af Givskud El-forretning
Annonce

Rolig nedtrapning

Inden det hele bliver lidt for overjordisk, vender vi os lige mod den praktiske virkelighed, der fortæller, at Edvard Vemmelund er blevet 63 år, og at hans kone og medejer af firmaet og bogholder gennem de 39 år, Jane, trækker efterlønstkortet pr. 1. september 2018. Det har fået Edvard til at kigge lidt på både sin egen dåbsattest.

-Jeg vil gerne gradvist ned i tid i firmaet. Det er bedre med en stille og rolig nedtrapning i stedet for at gå fra 100 til nul på én gang, og jeg har jo også stadigvæk både lysten og helbredet til at arbejde. Derfor har vi valgt denne her løsning med Jesper som medejer, hvor han stille og roligt skal tage mere og mere over, forklarer Edvard Vemmelund.

Annonce

Fantastisk mulighed

39-årige Jesper Mikkelsen har gennem de sidste år via samtaler med Edvard og Jane indstillet sig mere og mere på, at hans fremtid ligger som medejer og på sigt ejer af Givskud El-forretning. Og han glæder sig til det nye karrierehop, som ret beset har været i gang siden januar 2018.

-Jeg har gennem en del år været meget optaget af og interesseret i arbejdet med at udarbejde projekter og med at servicere kunder, både de lokale og de lidt større. Derfor var jeg meget interesseret i at komme med i virksomheden på ejersiden, da denne fantastiske mulighed bød sig, fortæller Jesper Mikkelsen.

Annonce

Medejer siden januar 2018

Han blev ret beset blev medejer af firmaet pr. 1.1. 2018, men da man først var klar med den endelige adresseflytning fra Søndergårdvej her til Vejlevej 107 pr. 1.8, valgte Edvard og Jesper først at melde det ud officielt nu. -Der har været så mange praktiske ting, der skulle falde i hak, men nu er vi klar med både værksted, lager og administration samlet under et tag. Nu glæder vi os bare til at komme i gang og få hverdagen til at fungere herfra, siger Jesper Mikkelsen, der har haft en god snak med Lone, der som medejer af Givskud El-forretning,naturligvis har givet Jesper grønt lys til at snuppe nogle flere timer på arbejdet hen over ugen, nu hvor ansvarsområdet og opgaverne er blevet større og flere.

Selvom Lone er blevet medejer sammen med Jesper, fortsætter hun sit civile arbejde, men vil naturligvis være med på sidelinjen i firmaet så meget som tiden tillader det.

Annonce

Trygt og godt med Jesper som arvtager

Edvard og Jane Vemmelund er glade for, at Jesper har vist interesse for på sigt at overtage Givskud El-forretning.

-Det er jo målet, at Jesper skal overtage helt på et tidspunkt. Hvornår ved vi ikke; det finder vi stille og roligt ud af hen ad tiden. Men vi er glade for, at det er Jesper, der skal køre Givskud El-forretning videre. Så ved vi, at vores firma er i gode og trygge hænder, når jeg helt slipper tøjlerne på et tidspunkt, konstaterer Edvard Vemmelund.

Rokaden i firmaet får ikke andre konsekvenser på mandskabssiden, end at man vil ud og hyre en freelance bogholder til at varetage mange af de opgaver Jane Vemmelund har løst gennem en menneskealder.

Annonce

Win-win

Pt. er der i alt 11 mand tilknyttet firmaet, og Edvard og Jesper vil i det daglige arbejde tæt sammen på kontoret om at styre firmaet og om at løse de mange administrative opgaver og efterspørgsler, der dagligt tikker ind på mail og telefon.

-Der er kommet godt gang i tingene igen,og der er nok at rive i. Tempoet i dag er også noget højere, end da vi startede ud. Derfor er det også rart, at vi er to om at deles om opgaverne. Jesper kender jo kundekredsen lige så godt som mig efterhånden, og det er jo en stor styrke Det betyder jo, at jeg godt kan være lidt væk fra firmaet en gang imellem for at bruge lidt mere tid med Jane og familien, og det ser jeg da frem til, siger Edvard Vemmelund.

Omvendt glæder Jesper sig også til at få flere ansvarstunge opgaver, og i det hele taget ser han meget frem til det næste skridt på karrierestigen, nemlig på sigt at blive selvstændig indehaver af egen el-forretning.

En klassisk win-win situation for alle involverede parter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Flot opbakning til Walk-a-Fun-Thon

Give Avis

Nyt fra Lægehuset i Give

Annonce