Annonce
Give Avis

GLIF-knægte med til at vælte FCK

11 knægte fra Grønbjerg-Langelund IF i 7-10 årsalderen løb ind sammen med FCMs superligaspillere til topkampen mod FCK. Privatfoto.
11 raske fodboldgutterfra Grønbjerg-Langelund var med til at skræmme FCKspillerne så meget under indløbet, at københavnerne aldrig kom sig mentalt og tabte med hele 4-0 til både de små og store ulve.
Annonce

HERNING: Da FCMs detroniserede DM-ulve søndag aften havde besøg af de nye danmarksmestre fra FCK - og ved den lejlighed ulvetævede københavnerne med hele 4-0 - havde FC Midtjyllands superligahold fået mental forstærkning ude vestfra.

Der var nemlig 11 raske knægte i 7- 10 årsalderen fra Grønbjerg Langelund IF, der fik æren af at følge FCM-spillerne på banen til opgøret mod rækkens nr. 1. og nr. 2. De små bidske blå ulveunger fra GLIF skræmte åbenbart FCK'erne så meget under indløbet, at de aldrig kom sig mentalt og måtte indkassere et sjældent stort nederlag.

Hjemmeholdet storsejr var vand på de stolte fodboldgutter fra Grønbjerg-Langelunds fodboldmølle, og det kan vel ikke udelukkes, at næste gang FCM har brug for lidt ekstra mental forstærkning, ud over B.S Christiansens paroler, at man igen henvender sig til GLIF-krigerne.

Indløbsseancen er en del af det faste samarbejde, som FCM har med sine samarbejdsklubber, og hedeklubbens måde at betale lidt tilbage på til de lokale klubber i forhold til de mange talenter fra oplandsklubberne, der bliver hentet ind af FCM.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Kloakrensning: Give i røg og damp

Annonce