Annonce
Give Avis

God økonomi i cykelklubben sender flot julegave på 20.000 ind under GISK-juletræet

Give Cykelklub har doneret en check på  20.000 til GISK og det nye idrætscenter. Her er det  Søren Skøde Kristensen fra GISKs sponsorgruppe, der modtager de gode penge fra GCKs formand Kurt Gjødsbøl og næstformand Søren Andersen. Foto: Jim Hoff
Det blev til en flot glædelig cykel(h)jul fra Give Cykelklub, der få dage før juleaften kørte en check på 20.000 ind under GISK-juletræet for at vise opbakning til det idrætscenter.

GIVE: Vi befinder os i den herlige tid på året, hvor der skal pakkes julegaver op - både de bløde og de hårde af slagsen. Om den kan kaldes hård eller blød, den gave som GISK modtog fra Give Cykelklub, skal vi lade være op til læseren at afgøre, men den faldt i hvert fald på et tørt sted.

Tirsdag formiddag kunne Søren Skøde Kristensen fra GISK's sponsorgruppe nemlig modtage en fin check på 20.000 kroner fra Give Cykelklub. Det var formand Kurt Gjødsbøl og næstformand Søren Andersen, der var friske med den fine (h)julegave til fremtidens idrætscenter i Give - og checken blev naturligvis helt i den tilstundende højtids ånd overrakt foran julemandens hus på Torvet i Give.

- Vi har generelt en god økonomi i Give Cykelklub, og på generalforsamlingen blev vi så enige om, at det ville være en rigtig god ide at støtte det nye idrætscenter med 20.000 kroner. Samtidig blev vi også enige om i klubben, at vi pr. 1. januar melder os ind i GISK og dermed bliver en del af det foreningsliv, som vi godt kan se, vil få rigtig fine vilkår i det nye idrætscenter ved Søndermarken, siger Kurt Gjødsbøl.

Annonce

"Hjemløs" cykelklub søger fast tilholdssted

Cykelklubben er en forening, man næsten kan kalde hjemløs, for klubben har ikke et decideret fast sted, hvor de holder til med egne lokaler eller klubhus. Man har dog klaret sig og har brugt Give Stadion og lokaler ved campingpladsen ved flere lejligheder.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi meget gerne vil være en del af det nye idrætsfællesskab, og at vi også meget gerne vil have vores egne lokaler her. Vi synes, at det er et rigtig godt projekt, som man her er ved at stable på benene, og for os vil det give god mening at blive en fast del af det nye store fællesskab. Dels håber vi på at få et fast tilholdssted, og dels vil vores medlemmer komme til at møde en masse andre idræts- og foreningsfolk - og på den konto kan det jo ikke udelukkes, at vi kan hente nye medlemmer, konstaterer Kurt Gjødsbøl og Søren Andersen.

I 2021 har klubben således oprettet det såkaldte 'kravlegårdshold' for nybegyndere. Et tiltag der har haft enormt succes med 50 deltagere, og et tiltag, der i det nye år skifter navn til "Bike-ræs".

- Vi vurderer, at det nok er lidt mere spændende for børn i eksempelvis 2.-3. klasse at gå til Bike-ræs fremfor kravlegårdscykling, lyder begrundelse for navneskiftet fra formanden.

Annonce

Endnu et bevis op den lokale opbakning

Men netop succesen med Bike-ræs og den store ungdomsafdeling kalder på et fast tilholdssted, hvor man både kan mødes fast og have sine materialer. Det handler for cykelklubben om at få samlet sine ting og tiltag under et tag, og den mulighed får man, om alt går vel, ved det nye idrætscenter.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi meget gerne vil være en del af det nye idrætsfællesskab, og at vi også meget gerne vil have vores egne lokaler her

Kurt Gjødsbøl, formand Give Cykelklub

Søren Skøde Kristensen var på sponsorgruppens og GISKs vegne naturligvis glad for både den fine check, og at cykelklubben pr. 1. januar bliver en del af foreningsfællesskabet i GISK.

- Det er jo hele hensigten med det her nye fremtidens idrætscenter, at vi skal have samlet så mange foreninger som overhovedet muligt under et tag. Og det er så godt at se, at cykelklubben nu er med - og så flot at de lige leverer 20.000 til vores projekt. Igen et flot bevis på den stærke opbakning vi har her i lokalsamfundet og i idrætslivet.Annonce
Give Avis

Når musikken healer: Christine og Perry sender deres kærlighed til deres afdøde søn gennem musikken

Annonce
Give Avis

8000 kvadratmeter cannabisfabrik skulle have stået klar ved årsskiftet: Derfor er byggeriet forsinket

Annonce
Give Avis

Vi vil være med til at skabe folkefesten omkring Tour de France: Send os derfor dine forslag, idéer og arrangementer, så vil vi sammen gennemføre dem

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Den vigtigste brik i puslespillet er på plads: Erik Flak forlænger aftalen med to år

Give Avis

Overdrevne skriverier om uro i Haveselskabet

Give Avis

Morell-scoop i bokseklubben: Professionel IBF-champ er udviklingstræner for GAKs talenter

Give Avis

Den sovende hjerne, flagermus og fremtidens natur: Give-Egnens Museum livestreamer naturvidenskab

Egtved Posten

Nissen med den gule fører-hue vandt fotokonkurrencen

Give Avis

Et elsket, gavmildt og kærligt menneske: Mindeord over Inger Eskelund Mølgaard

Give Avis

Flytter ind i Hjertehuset: Gitte starter efter et hårdt 2021 på en frisk i Give midtby med ny alternativ klinik

Give Avis

Tidligere byrådsmedlem langer ud efter Lone Myrhøj: Hun er ikke sin nye opgave voksen

Give Avis

Håndbolddrengene er tilbage: Brutalt vinterprogram indledt med storsejr over chanceløse Viby

Give Avis

Babyboom i Løveparken: 7 små nuttede pelskugler er kommet til i løveflokken

Give Avis

Efter brud med Danish Fight Night: Jeppe Morell er pt. in between fight jobs

Annonce