Annonce
Give Avis

Godt holdsamarbejde mellem Grønbjerg/Langelund og Billund IF

Martin Sølund (GLIF) fortsætter som træner for drengene, mens det på Billundsiden er den bundrutinerede klubmand Henrik Voss Andersen, der ligeledes fortsætter som træner for holdet. I midten BIF-formand Lars Thomsen. Privatfoto
Corona-tiden har ikke været godt for ret mange ting i Danmark. Men alligevel er der blevet arbejdet i kulisserne i fodboldklubberne Grønbjerg/Langelund IF og Billund IF, og det er der kommet noget rigtigt positivt ud af.

GRØNBJERG:  De to FCM samarbejdsklubber Billund IF og Grønbjerg/Langelund IF har fundet fælles fodslag omkring et holdsamarbejde.

I første omgang slås holdene i U10 regi sammen med en træner fra hver klub. Begge klubber kan dog sagtens på længere sigt se dette samarbejde udvidet med flere hold.

Lars Thomsen, der er formand i Billund IF, og Martin Sølund, bestyrelsesmedlem i GLIF, fandt hurtigt fælles fodslag, og kemien mellem de to klubber voksede.

Annonce

- Der har hele vejen igennem været en konstruktiv dialog med Lars fra Billund, og en af de ting som vi herude i vores klub har vægtet meget højt, er at vi ikke bare er en klub der afleverer spillere til andre klubber, for så til sidst ikke selv at have spillere tilbage i vores egne rækker. Lars har været super imødekommende, og det at vi stadig træner/spiller kamp hver anden gang i Grønbjerg har betydet meget for os. Vi har en masse fede faciliteter som børn, såvel som voksne fra den anden kommune sagtens kan gøre brug af, og vi elsker, når der kommer liv i vort lille lokalsamfund, siger Martin Sølund.

Han retter i den forbindelse en stor tak trænere og bestyrelse, samt ikke mindst forældre i Billund IF for at tage imod GLIF'erne med åbne arme.

- Vi glæder os til at give den gas på plænen, efter et vanskeligt år. Og der er naturligvis er plads til alle, der vil ud at trille bold med os.

God kemi og konstruktivt samarbejde

Lars Thomsen roser også hele forløbet mellem de to samarbejdspartnere.

- Det var en rigtig god opringning, som jeg fik i efteråret fra Martin fra Grønbjerg-Langelund IF. Vi havde nogle udfordringer, da vi ikke var for mange spillere i U10 årgangen, og det samme havde de. Vores trænere Frederik og Henrik var med på ideen med det samme, og det samme var vores spillere og deres forældre, oplyser Billund-formanden og tilføjer:

- Vi havde nogle rigtig gode møder, hvor vi fik talt om værdier og samarbejde. Vi fik hjælp og gode råd fra DBUs konsulenter fra region 3 og 4. Kemien har fra starten været rigtig god og vi har lavet et hold samarbejde fra starten af 2021 med 2 X 5 mandshold og 2 X 8 mandshold i U 11. Vi har hver især nogle gode forhold, som vil komme spillerne til gode.


Vi havde nogle udfordringer, da vi ikke var for mange spillere i U10 årgangen, og det samme havde de.

Lars Thomsen, formand Billund IF


Annonce

Nyt holdnavn: GLB

Lars Thomsen vil også rette en tak til klubbens spillere, forældre og de to trænere for opbakningen. Han sender især en stor tak til Bo, Jacob og Martin for et godt samarbejde og Grønbjerg-Langelunds spillere og deres forældre. Og Lars Thomsen pointerer, at han vil følge holdet med stor spænding.

Tovholdere for samarbejdsprojektet er på Grønbjerg-Langelundsiden Martin Sølund, der samtidig fortsætter som træner for drengene, mens det på Billundsiden er den bundrutinerede klubmand Henrik Voss Andersen, der ligeledes fortsætter som træner for drengene plus en enkelt pige.

Thomsen og Sølund kan ydermere oplyse, at holdet fremover kommer til at hedde Grønbjerg-Langelund-Billund IF med forkortelsen GLB.

Annonce
Annonce
Give Avis

Haveselskabet arrangerer tur til Tinnetgaard

Annonce
Annonce
Give Avis

Ung ridesportsudøver vinder fire guldmedaljer

Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

August måned skydes i gang i Give med stort udsalg i de lokale butikker

Give Avis

Mere kunst og kultur skal gøre børn og voksnes hverdag bedre

Give Avis

96 golfspillere dystede på banen i Give

Give Avis

Give bliver tennismekka for en dag: Sport Live sender direkte fra “Gryden”

Give Avis

Den digitale og analoge tidsalder i herligt samarbejde

Give Avis

Slut med at vise coronapas i Givskud Zoo

Give Avis

Velkommen til årets første offentlige skulpturvandring

Give Avis

33-årig Give Fremad klublegende bliver ny filialbestyrer i Vestjysk Bank

Give Avis

Det var "drengestreger begået i kådhed": Kunsthærværket i Give er opklaret efter frugtbart samarbejde mellem nærpoliti og lokalbefolkning

Give Avis

Jyllandsserietruppen forstærkes: Rutinerede kræfter på vej tilbage til Give Fremad

Give Avis

Udfordret vejstrækning aflastes af motorvej - men først om flere år: - Det skal der gøres noget ved

Give Avis

Lokal købmand klar med flere millioner til istandsættelse af butikken: Familien skal da være købmænd her i mindst 80 år til

Give Avis

Tilløbsstykke: Folk væltede ind til loppesalg på 125 år gammel slægtsgård i Vonge

Give Avis

1347 personer har doneret stort beløb til økonomisk presset zoo - men direktør forventer stadig et millionunderskud

Annonce