Annonce
Give Avis

Godt nyt for vandhundene: Nu åbner Give Friluftsbad endelig

Give Friluftsbad åbner lørdag den 13. juni, og så kan den lokale ungdom igen komme ud og vise deres akrobatiske evner fra både 1- og 3 meter vippen. Arkivfoto: Jim Hoff
Lørdag den 13. juni åbner Give Friluftsbad grundet coronavirussen cirka en måned senere end traditionelt. I hvilken form og under hvilke retningslinjer vides dog ikke helt endnu.
Annonce

GIVE: Det er sommer, det er sol og det er søndag - og faktisk også alle de andre dage. For når sommeren rammer Give, så er det lige så sikkert som amen i kirken, at det lokale friluftsbad, forøvrigt et af landets ældste eksisterende åbne af slagsen, lukker dørene op for byens og områdets mange vandhunde i alle aldre, ligesom campingpladsens mange gæster naturligvis også nyder godt af svømmebadets mange kvaliteter i sommervarmen

Nu har vi jo bakset en hel del med den allestedsnærværende coronavirus, som har lagt landet ned i mange funktioner og afskygninger. Således også Give Friluftsbad, der traditionelt åbner medio maj, men som i år ikke har kunnet følge denne fine majtradition netop grundet coronavirussen.

Men der er lys - og masser af lyseblåt vand - forude, for i takt med genåbningen af det danske samfund er turen også kommet til landets friluftsbade og dermed også den i Give.

Det betyder rent faktuelt, at Give Friluftsbad åbner lørdag den 13. juni. Det oplyser Jesper Gosvig fra Give Camping og Cafeteria på vegne af Vejle Kommune, der driver friluftsbadet med Lars Mikkelsen i spidsen.

- I skrivende stund ved vi, at vi må åbne den 13. juni. Men vi går i disse dage og venter på de eventuelle restriktioner, der muligvis følger med genåbningen. Vi ved jo, at regeringen melder nyt ud den 8. juni, og her er det da vores store ønske og håb, at vi får at vide, at vi kan åbne under velkendte vilkår, altså 100 %, siger Jesper Gosvig.

Han opfordrer borgerne til at følge med på Give Campings hjemmeside og på Facebook, hvor man løbende vil orientere borgerne, om hvordan det ser ud med restriktioner og eventuelle forhold i forbindelse med åbningen.

- Det kan jo også være, at vi lige som vores kolleger i Herning og Ikast/Brande kommune får lov til at åbne 100 %. Det er det vi håber på, men da vi endnu ikke ved præcist, hvilke retningslinjer vi kommer til at køre efter, kan vi kun gøre det at informere på vores hjemmeside og Facebook, konstaterer Jesper Gosvig.

Han glæder sig dog uanset usikkerheden om i hvilken form, der kan åbnes, dog ganske betragteligt over, at der nu endelig kan åbnes for svømmebadet; en service som borgerne i den grad har eftertragtet ikke mindst her i de meget flotte sommerdage i bunden af maj og i starten af juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Annonce