Annonce
Give Avis

Grønnely A/S klar med sponsorat til fremtidens idrætscenter

Peder Blak, administrerende direktør hos Grønnely A/S, er efter opkøbet af Give Sygehus klar med et platinsponsorat til fremtidens idrætscenter i Give. Foto: Jim Hoff
Det private ejendomsselskab Grønnely A/S er for alvor landet i Give. Først købte man Give Sygehus med henblik på at leje lejeboliger, dernæst er man gået ind som platinsponsor for det nye idrætscenter ved Søndermarkshallen.

GIVE: Den 4. juni tikkede der en rigtig god nyhed ind på redaktionen i Give. Det private ejendomsselskab Grønnely A/S har just offentliggjort købet af Give Sygehus, og på det efterfølgende pressemøde dagen efter på sygehuset, kunne administrerende direktør Peder Blak udover at redegøre for virksomhedens planer med sygehuset også fortælle, at man ser sig som en motiveret samarbejdspartner i forhold til lokalsamfundet.

Det udmønter sig konkret i en forsikring om, at selskabet er meget interesseret i at gå ind som sponsor for det nye store idrætscenter, som bliver bygget ved Søndermarkshallen.

Nyt idrætscenter attraktivt for sygehusprojektet

Grønnely ser ifølge administrerende direktør Give som en by på vej op, en by i en god udvikling. Med etableringen af de cirka 100 lejeboliger på sygehuset får man en fremragende beliggenhed. Man har noteret sig, at Give er stationsby, hvilket er et stort plus, og ikke mindst anerkender Grønnely Give som en by med et godt handelsliv-

- Vi ved jo også, at man er i gang med at bygge nyt stort idrætscenter, hvilket bestemt ikke gør selskabets projekt i byen mindre attraktivt at gå i gang med. Derfor har vi besluttet at gå ind med et platinsponsorat på idrætsprojektet, forklarer Peder Blak og fortsætter:.

- Det her sponsorat er jo en fantastisk mulighed for at bidrage til et helt særligt projekt i Give. Da vi blev gjort opmærksom på muligheden for at være sponsor, var vi aldrig i tvivl. Selvfølgelig vil vi bakke op om det nye store idrætscenter.

Annonce

Vil spille en aktiv rolle i Gives udvikling

For Grønnely A/S handler tilstedeværelsen i Give ikke blot om forretning. Det handler også om at være med til at præge udviklingen i byen.

- Vi ønsker at være med til at præge Give – og det gælder ikke kun ved købet af Give Hospital. Vi vil gerne spille en aktiv rolle i byen og bidrage til udviklingen, hvor vi kan. Derfor er det for os helt oplagt at tegne et platinsponsorat af det nye idrætscenter i Give. Det er et spændende projekt med mange interessante elementer, og vi glæder os til at følge etableringen, konstaterer Peder Blak.

Ved at gå ind som platinsponsor donerer man 60.000 kroner til det nye idrætsprojekt. Det er GISK, der via et sponsorudvalg forestår sponsorarbejdet, og det er målet, at man fra lokalt hold får indsamlet op til 10 millioner kroner, som man kan lægge oven i de 31,5 millioner kroner, som kommunen har tildelt projektets etape 2, som overordnet set handler om byggeriet af nye halfaciliteter.

Annonce
Annonce
Give Avis

Haveselskabet arrangerer tur til Tinnetgaard

Annonce
Annonce
Give Avis

Ung ridesportsudøver vinder fire guldmedaljer

Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

August måned skydes i gang i Give med stort udsalg i de lokale butikker

Give Avis

Mere kunst og kultur skal gøre børn og voksnes hverdag bedre

Give Avis

96 golfspillere dystede på banen i Give

Give Avis

Give bliver tennismekka for en dag: Sport Live sender direkte fra “Gryden”

Give Avis

Den digitale og analoge tidsalder i herligt samarbejde

Give Avis

Slut med at vise coronapas i Givskud Zoo

Give Avis

Velkommen til årets første offentlige skulpturvandring

Give Avis

33-årig Give Fremad klublegende bliver ny filialbestyrer i Vestjysk Bank

Give Avis

Det var "drengestreger begået i kådhed": Kunsthærværket i Give er opklaret efter frugtbart samarbejde mellem nærpoliti og lokalbefolkning

Give Avis

Jyllandsserietruppen forstærkes: Rutinerede kræfter på vej tilbage til Give Fremad

Give Avis

Udfordret vejstrækning aflastes af motorvej - men først om flere år: - Det skal der gøres noget ved

Give Avis

Lokal købmand klar med flere millioner til istandsættelse af butikken: Familien skal da være købmænd her i mindst 80 år til

Give Avis

Tilløbsstykke: Folk væltede ind til loppesalg på 125 år gammel slægtsgård i Vonge

Give Avis

1347 personer har doneret stort beløb til økonomisk presset zoo - men direktør forventer stadig et millionunderskud

Annonce