Annonce
Give Avis

Gratis læseglæde til børn

Lena Haun fra Bog & Idé og Legekæden i Give er klar med en masse gratis eksemplarer af Kasper Hoffs fantastiske bog "Samlingens Vogter.Foto: Jim Hoff
Bog & idé/Legekæden i Give uddeler en gratis kvalitetsbog til børn i målgruppen 9-12 år under Verdensbogugen den 5-12. september.
Annonce

GIVE: Covid19 har medført mere hjemmeliv og overskud til at læse flere bøger. Bog & idé/Legekæden i Give er med til at holde fast i læsetendensen og uddeler en gratis kvalitetsbog til børn i målgruppen 9-12 år under Verdensbogugen den 5-12. september.

- Børnene er tilbage i skole og skal nu igen bruge tid på lektier og pligtlæsning. Vi ved, hvor vigtigt det er for deres læselyst, læseevner og senere uddannelse, at børnene også læser af lyst og glæde i fritiden. Det vil vi gerne stimulere med en god, gratis bog, udtaler Lene Haun fra Bog & idé/Legekæden i Give.

Verdensbogugen gennemføres for anden gang den 5-12. september. Formålet er at sætte fokus på børns læselyst og gøre opmærksom på, at boghandlerne er specialister i at vejlede om bøger, så ungerne får det helt rigtige med hjem på børneværelset.

Annonce

Gratis bøger til de 9-12-årige

- Boghandlerforeningen har gjort sig umage for at finde den helt rigtige bog. En velskrevet roman, som kan inspirere både drenge og piger, passer til hele aldersgruppen og er første bind i en serie, så børnene kan fastholde læsningen, hvis de kan lide bogen, fortæller Lene Haun.

Valget faldt på Tyvefældens Forbandelse, som er første bind i serien Samlingens Vogter af Kasper Hoff og udgives af Gyldendal. Kasper Hoff er en anerkendt børnebogsforfatter, der foreløbig har skrevet 36 bøger for børn og unge.

Tyvefældens Forbandelse udleveres gratis til børn i målgruppen 9-12 år, som møder op hos Bog & idé/Legekæden i Give i Verdensbogugen den 5-12. september. Man kan læse mere om Verdensbogugen på www.verdensbogugen.dk.

Verdensbogugen arrangeres af Boghandlerforeningen i samarbejde med forfatteren Kasper Hoff, forlaget Gyldendal og Clemenstrykkeriet og med DBK som hovedsponsor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Træningsdag i rideklubben

Give Avis

Loppemarkedet i Give er aflyst

Annonce