Annonce
Give Avis

Grethe og Marian klar med ny runde med julehjælp

Grethe Hyllested Boesenbæk og Marian Sonne Bjerregaard er klar med julehjælp for tredje år i træk. Privatfoto
Annonce

GIVE: Alle har ret til en fantastisk jul!

Ud fra dette fine mantra søsætter Grethe Hyllested Boesenbæk og Marian Sonne Bjerregaard for tredje år i træk deres version af julehjælp i Give og omegn.

Konceptet fra de sidste par år er dog ændret, både på grund af coronasituationen og fordi, de to velmenende julehjælpspiger i år ikke har så meget tid og så mange kræfter at lægge i projektet.

- De sidste år modtog vi jo tøj, legetøj osv., men det bliver alt for omstændeligt i år med coronarestriktionerne, der kræver vask og afspritning. Derfor satser vi i år på gavekort, julebag og julekurve, fortæller Grethe og Marian.

Målgruppen er som de tidligere år enlige med børn samt mindrebemidlede familier i Give og omegn.

- Hvor ville det være fantastisk, hvis vi som by kunne gøre en forskel og hjælpe hinanden. I 2018 hjalp vi 13 familier, og i 2019 var det 15. Og det kan jo kun lade sig gøre, fordi der var så mange bidragsydere, hvilket vi er meget taknemmelige over, siger Grethe og Marian.

Hvis man ønsker at donere til Grethe og Marianns julehjælpsprojekt, kan man kontakte enten Grethe på 31 39 17 45 eller Mariann på 81 44  44 67, skrive en SMS eller via Facebook. Det samme gælder, hvis man ønsker at søge om en julekurv. Ansøgere får besked den 12.12.

Grethe og Marian understreger, at der ud fra et diskretionsprincip ingen navne nævnes på ansøgere.

- Ønsker man at donere men ikke har mulighed for at aflevere, afhenter vi gerne julehjælpen efter nærmere aftale. Sidste indlevering er den 10.12. kl. 18.00, og eventuelle ansøgere får besked den 12. december.

Har man ikke mulighed for at afhente sin kurv, afleverer julepigerne den gerne.

Skulle der være et overskud af donationer, sørger Grethe og Marian ligesom sidste år for, at de bliver givet til et godt formål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce