Annonce
Give Avis

Guldmedalje til Fary Lochans 10 års whisky

Tre medaljer og imponerende 96 point ud af 100 mulige. Det var resultatet, da Farry Lochan deltog på den internationale London Spirits Cempetition.
International hæder strømmer mod Farre. Denne gang fra London Spirits Competition
Annonce

Farre: De gør det godt på destilleriet Fary Lochan i Farre.

Idyllisk placeret ved en lille sø og diskret placeret bag med Farre Smede- og Maskinforretning fremstiller de noget af det bedste whisky i verden. Og det er ikke bare noget, de selv siger.

Faktisk siger de det ikke. Det behøver de slet ikke, for det er der så mange andre, der siger. Hver gang de udsender et eller flere af deres produkter, kaster det ikke blot hæderlig omtale af sig: Der falder også gerne medaljer eller andet hæder over produkterne.

Sidst har Fary Lochan haft en 10 års whisky med på den store internationale spiritusmesse i London. Og de gyldne dråber fra Farre faldt i høj grad i dommerpanelets smag.

- Ja, det må vi sige. Whiskyen blev kåret som årets bedste spiritus målt på kvalitet. Derudover fik den en guldmedalje og blev også kåret som messens bedste i landekonkurrencen, altså den bedste fra Danmark, siger en tilfreds Morten Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Nyt fra Lægehuset i Give

Annonce