Annonce
Give Avis

Guldmedaljer til Billund sportsrideklub for fjerde gang i træk

Voltigeringspigerne fra BIS1 gjorde det for fjerde år i træk: Holdet hentede en guldmedalje ved DM for hold og holdets flyer Esther Rasmussen hentede også en guldmedalje i klassen 'children'. Privatfoto
Ny succes til Billund Sportsrideklubs sejrsvante voltigeringspiger, der kom hjem fra DM i voltigering på Vilhelmsborg med guldmedaljer i to rækker.
Annonce

BILLUND: Billund Sportsrideklub (BIS) er vant til at blive forgyldt, når klubbens voltigeringshold BIS1 drager ud til stævner i både ud- og indland. Således også i år ved det just afholdte voltigeringsstævne på Vilhelmsborg ved Aarhus.

Her lykkedes det nemlig for holdet fra BIS1 at vinde DM-guld i klassen senior* grupper - for fjerde gang i træk.

BIS 1, eller guldpigerne, som man retteligt burde kalde de succesfulde atleter, består af to udøvere fra Billund og fire fra Sjælland: Helena Harvig, Helena Sjøgren, Amanda Staalsø, Nanna Klinge, Anna Lawaetz og Esther Rasmussen.

Med til historien om det succesfulde indtog ved DM i voltigering hører også fortællingen om BIS1-holdets ‘flyver’, Esther Rasmussen. Den 12-årige pige vandt også en guldmedalje i klassen 2* children på sin egen hest, Egelund Manhattan med sin mor, Maria Rasmussen som longefører.

Esther Rasmussen, med mor Maria som longefører, hentede guldet i klassen 'children'. Privatfoto

Ud over nu at have hentet DM-guld fire år i træk, så har holdet også placeret sig i top fem til EM i 2019 og vundet adskillige røde rosetter.

Grundlaget for pigernes succes er den 180 cm høje oldenborger ‘Turbo af Kloster’, og Maria Rasmussen som er longefører.


Annonce

Nanna Klinge takker af som aktiv - men fortsætter som holdkaptajn

- At være med på det her hold, det er ligesom at have en familie nummer to. Vi griner rigtig meget sammen, vi har nogle rigtig gode og sjove træninger, og dette kombineret med, at vi alle har ambitiøse mål og fremtidsplaner bevirker, at det bare fungerer rigtig godt både på det menneskelige og det sportslige plan, fortæller 25-årige Nanna Klinge fra BIS1-holdet.

Hun har forøvrigt fået en fremragende afslutning på sin karriere som aktiv voltigør med denne holdets 4. guldmedalje.

Hun takker af som voltigør efter en hele 14 år lang karriere som aktiv. Men hun kvitter ikke sporten og sit hold. Fremover vil Nanna Klinge nemlig være at se på sidelinjen som holdkaptajn for det stærke team fra Billund Sportsrideklub.

Det ser intet mindre end imponerende ud, når pigerne på hesteryg viser deres fantastiske akrobatik.Privatfoto

Som afslutning på danmarksmesterskabet har 25 årige Nanna Klinge afrundet sin 14-årige karriere som aktiv voltigør. Fremover vil hun være at se på sidelinjen som holdkaptajn i det stærke team fra BillundKlik på et af billederne og se det vedhæftede galleri.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce