Annonce
Give Avis

Håndboldbrag: "Det bliver David mod Goliat, men vi er klar"

HK Give Fremads 2. divisionshold står overfor en svær opgave fredag aften, når de tårnhøje oprykningsfavoritter fra Odder gæster Ikærhallen. Foto: Christian Daugaard
Gives 2. divisionsmandskab lægger ud på hjemmebane mod "det bedste 2. divisionshold nogensinde", når Ikærhallen fredag aften ligger coronarestriktive rammer til opgøret mod tvangsnedrykkede Odder
Annonce

GIVE: Efter den velgørende sejr i premierekampen i Odense åbner Gives 2. divisionshold sæsonen på hjemmebane mod en modstander, der af stort set alle i og omkring 2. divisionsrække pulje 2 er udråbt til tårnhøje oprykningsfavoritter.

Odder blev i forbindelse med coronakrisen i foråret tvangsnedrykket fra 1. division, da turneringen blev suspenderet på et tidspunkt, hvor klubben lå til nedrykning - men med en reel mulighed for at spille sig op over nedrykningsstregen.

Det er med andre ord en falden men topsulten håndboldkæmpe, der kigger forbi fredag aften, og selv om klubben har mistet et par profiler på grund af nedrykningen, så har man også formået at hente nye spændende klassespillere ind.

Annonce

Odder bedste 2. divisionshold nogensinde

- Odder er uden tvivl det bedste 2. divisionshold, der nogensinde har figureret i rækken. De har fået sat et rigtig stærkt hold sammen efter nedrykningen med dygtige spillere på alle pladser, og vi så jo også, hvordan de i deres første kamp blæste Fredericia HK ud af banen med 38-27 på trods af at Fredericia havde flere 1. divisionsspillere med, siger Gives cheftræner Erik Flak og fortsætter:

- Men lad det være sagt uden forbehold: Vi glæder os rigtig meget til vores første hjemmekamp i Ikærhallen - og det er uanset, om der kommer 20, 150 eller 300 tilskuere.

Annonce

Sejren i Odense guld værd

Erik Flak er set i lyset af den David mod Goliatagtige konstellation mod Odder mere end lykkelig over, at første kamp i Odense gav de to points og dermed en perfekt start på sæsonen. Det betyder, at presset i forhold til Odder-kampen er taget noget af holdets skuldre.

- Nu vandt vi i Odense, og det er guld værd for os. Det betyder, at vi kan spille mere frit mod Odder, javist, men det betyder på ingen måde, at vi ikke går efter sejren. For os handler det om at signalere til vores publikum, at vi er klar til selv de allersværeste opgaver, og at vi giver alt, hvad vi har. Vi skal levere et ordentligt stykke arbejde og den vej rundt sende positive signaler til både os selv som hold og publikum om, hvorfor det er, de skal komme her i Ikærhallen, understreger Erik Flak.

Annonce

Kan få svar på mange spørgsmål

Cheftræneren glæder sig til at se, hvor hans mandskab er rent forsvarsmæssigt mod en kompetent modstander. Har spillerne ja-hatten på, når/hvis man ramler ind i noget modgang? Og hvordan tackler man angrebsmæssigt Odders aggressive offensive 5:1 opdækning?

- Vi vil få svar på en række spørgsmål i aften, både af taktisk og mental karakter. Bedre modstander får vi som sagt ikke. Vi skal gå til kampen med den tilgang, at der er ingen, der er større, end de ikke kan ligge ned. Skal vi have points, så skal vi nok op og score i hvert fald en 27-28 mål, så det bliver en fantastisk interessant opgave for os som hold - og en opgave som vi ser meget frem til at tackle på bedste vis, siger Erik Flak.

Annonce

Max 150 tilskuere i hallen

Han stiller i aftenens kamp med en ekstra bred trup, dels grundet lidt småskavanker blandt spillerne, dels fordi, at klubbens 3. divisionshold spiller lige bagefter og dermed kan nyde godt af at få nogle 2. divisionsspillere med på banen.

Som tidligere meldt ud må der grundet coronarestriktioner maksimalt være 150 tilskuere i hallen i aften.

Kampen starter klokken 18.55 og folk anmodes om at komme i god tid, så der er god tid til at ordne alt det praktiske med afspritning og navneregistrering inden kampen går i gang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Søndagshygge med farverig korleder

Annonce