Annonce
Give Avis

Håndboldklubbens gode støtter og venner fra Erhvervsklubben er kommet fornuftigt ud af coronakrisen

Før hver hjemmekamp inviterer Give Håndboldklubs Erhvervsklub sponsorerne til spisning, hvor der ud over info fra den sportslige sektor også er mulighed for at netværke. Arkivfoto: Jim Hoff
Give Håndboldklubs Erhvervsklub er klar til at tage fat igen efter coronakrisen. Mod forventning har krisen ikke kostet sponsorer, så nu er den nye bestyrelse klar til igen at støtte både eliten og bredden i den nykonstruerede håndboldklub.

GIVE: Man kunne godt frygte, at coronakrisen kunne have kostet sponsorer i Give Håndboldklubs Erhvervsklub. Tæt på et år uden kampe i Ikærhallen, ingen netværksspisninger før kampene og generelt en udtalt afmatning omkring håndbolden.

Det var det scenarie, man kiggede ind i som sponsor, og en og anden har nok spekuleret på, hvad de egentlig fik for pengene i denne ultrakedelige periode. Nogle har måske også overvejet at stoppe sit sponsorat på den konto.

Men det er åbenbart blevet ved tanken, for erhvervsklubbens formand, Hanne Lund, kan berette, at man er 100 procent klar,

Annonce

- Det er virkelig dejligt og måske også en lille smule overraskende, men vi har faktisk ikke mistet sponsorer på trods af coronakrisen. Jeg indrømmer dog gerne, at coronaperioden har været et helvede for os, for vi har ikke kunnet opretholde kontakten til sponsorerne, vi har ikke haft vores fællesmøder før hjemmekampene, så vi frygtede, at vi ville miste alle vores sponsorer, da de jo i denne periode reelt ikke har fået noget for deres penge. Så det har været en utryg og usikker periode, fortæller formanden.

Støtter både bredde og elite

Nu kom man så trods alt ud af krisen med skindet på næsen, og derfor kan man også se frem til sæson 2021/22 med en god mavefornemmelse omkring økonomien.

Det er vigtigt for erhvervsklubben at få meldt klart og tydeligt ud, at man støtter både eliten og bredden. Mange har måske den opfattelse, at de indsamlede sponsorkroner kun går til divisionsholdene, men sådan er det ifølge Hanne Lund ikke.

Kan vi tage det hele til næste niveau, hvor vi via netværksdelen kan være med til at løfte håndbolden en række højere op så er det jo også med til at løfte Give som bysamfund

Hanne Lund, formand Erhvervsklubben

- Det står direkte i vores vedtægter, at vi skal bakke op om både bredden og eliten. Vi ved godt, at vores arbejde nok er mest synligt omkring divisionsholdet, fordi vi her afholder sponsormiddage i forbindelse med hjemmekampene, men vi er ligeså meget involveret økonomisk i klubbens alle andre hold lige fra de allermindste til de største børn og til vores andre seniorhold udenfor divisionsrækkerne.

Bottomline er: Det handler om at booste håndbolden i Give på alle niveauer.

Det betyder altså, at man som sponsor er med til at støtte hele klubben, og det er vigtigt, at man forstår dette, da en del sponsorer også gerne vil støtte bredden i klubben.

Annonce

Klar til at opfylde håndboldklubbens drømme

En spritny håndboldklub, der under navnet Give Håndboldklub hen over 2021 kom til verden som et led i en fusion mellem Give KFUM og HK Give Fremad, der nu som samlet klub skal ud og finde sine ben.

Hanne Lund, formand for Erhvervsklubben i Give Fremad, ser meget frem til den nye håndboldsæson, og hun kan med glæde meddele, at sponsorflokken er intakt på trods af coronaens mange udfordringer. Foto Jim Hoff

- Set fra erhvervsklubbens synspunkt bifalder vi 100 procent, at vi nu er én samlet håndboldklub i byen. Der skal herfra lyde stor ros til de to "gamle" håndboldklubber for det arbejde de begge har lavet, så fusionen kunne blive en realitet. Jeg synes, at man står meget stærkere som håndboldklub, når man er en samlet enhed, pointerer Hanne Lund.

Som 'sponsorjæger' må det alt andet lige også blive lettere at manøvrere i et marked, hvor sponsorerne kun skal forholde sig til én håndboldklub.

- Vi rekrutterer jo mange af vores sponsorer her fra lokalområdet, men vi er også aktive regionalt, fordi vi lytter til håndboldklubbens ambitioner og drømme. En drøm der naturligvis handler om, at byen skal have et 1. divisionshold. Derfor skal vi finde flere og nye sponsorer, der kan bidrage til, at de her drømme kan opfyldes, og vi er også gået i gang med en målrettet jagt, så vi kan være medvirkende til, at klubben kan tage det næste skridt. Vi tror på de her gutter, så vi skal nok finde de penge, der skal til, konstaterer Hanne Lund.

Annonce

Handler i høj grad også om netværk

Udover at være en del "af noget større", som man ynder at brande sig i DBU, så får sponsorerne hos Erhvervsklubben i Give også gode muligheder for networking. Det handler om gode oplevelser med håndbold og de populære og velbesøgte fællesspisninger før 2. divisionsholdets hjemmekampe.

Kampene i Ikærhallen lanceres i god tid med store synlige skilte ved indfaldsvejene ind til Give - og konceptet er klar: Håndboldbrag! Foto: Jim Hoff

Og så handler der om muligheden for at skabe nye kontakter indenfor erhvervs- og butikslivet. derudover får man som sponsor også mulighed for at deltage i virksomhedsbesøg og foredrag med interessante personer.

- Når det hele ellers kører, som det plejer, er der et godt sammenhold mellem sponsorerne, når de mødes til håndboldkampene. Og kan vi nu tage det hele til næste niveau, hvor vi via netværksdelen kan være med til at løfte håndbolden en række højere op så er det jo også med til at løfte Give som bysamfund og med at give et løft til vores virksomheder osv., pointerer Hanne Lund.

Annonce

Synlige spillere giver et nap med i byen

At håndboldklubben ser på erhvervsklubbens arbejde med stor taknemmelighed, har både Hanne Lund og borgerne i Give flere gange fået syn for, når divisionsspillerne ved flere events i bymidten har vist deres tilstedeværekse og hjulpet til med en række praktiske opgaver.

- Stor ros til klubben og spillerne for at vise deres taknemlighed. Det er jo også motiverende for sponsorerne, tilskuerne og os i erhvervsklubben at se, at spillerne er villige til at betale tilbage. Og det kan blive endnu bedre; vi skal bare lære at blive endnu bedre til at bruge dem, siger Hanne Lund.

Det er dette herlige syn af en propfuld Ikærhal med topstemning, som Erhvervsklubben man drømmer om at være med til at skabe. Foto: Jim Hoff

Udover de faste spisninger og netværksmøder vej 2. divisionsholdets hjemmekampe vil man som sponsor også hen ad vejen få tilbud om at deltage i foredragsaftner, som Erhvervsklubben tovholder

Her kan Hanne Lund afsløre, at der er en spændende foredragsaften i støbeskeen med en meget interessant håndboldpersonlighed.  De sidste små detaljer skal dog lige plade på plads, inden navnet kan afsløres.

Annonce
Annonce
Give Avis

Tung lidelseshistorie med happy ending: Efter flere års skadeshelvede kunne Sebastian endelig løfte DM-trofæet

Annonce
Annonce
Give Avis

Normeret til 240 elever, men ender snart på 40: Elevtallet er raslet ned på en af kommunens mest moderne skoler

Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Farvel til afholdt salgschef: For Søren vil Give altid være hjerteblod

Give Avis

Læserbrev. Der er stor forskel på et rødt eller blåt flertal i Vejle Byråd efter kommunalvalget den 16. november.

Give Avis

Mindeord over Hanne Kathrine Fomsgaard Andreasen/Hanne Hansen/Foms.

Give Avis

Det handler ikke om lynkure og fitness: Det handler om permanente livsstilsændringer og 95 procent sidder mellem ørerne

Give Avis

Uskarpe Give med nyt nederlag på udebane: Tabte 29-24 til Fredericia Håndboldklubs 2. hold

Give Avis

Normeret til 240 elever men har kun 65: En af kommunens nyeste skoler mister elever i en grad så lokalsamfundet frygter total nedsmeltning

Give Avis

Efter tre et halvt års mareridt med hjernerystelse: Nu vil Sandra hjælpe kræftramte

Give Avis

Livslang slidgigt og hypermobilitet: Karin har fået ødelagt sit liv af læger, der ikke taler sammen

Give Avis

Mindeord over Kirstein Mølgaard

Give Avis

Forretningsudvalg er blevet til bestyrelse: Udviklingsrådet er skrumpet fra ni til fem deltagere

Give Avis

Så lykkedes det: De to håndboldildsjæle Emma og Olivia har skaffet Lykkeliga til Give

Give Avis

Suzette helt overvældet: Utrolig flot comeback til modeshowet

Give Avis

Frustreret Givetræner følte sig decideret bortdømt i 5-2 nederlag til topholdet efter 2-0 føring

Give Avis

Aldrig har der været så mange til udviklingsrådets årsmøde: Kæmpestor interesse for det nye sygehusprojekt

Give Avis

Svend nærmest svømmer i udmærkelser og hædersbevisninger

Give Avis

GNRs næstformand: Nu er det nok definitivt slut med Give Nærradio

Give Avis

Hjem til Aarhus: Svømmeklubben sagde farvel til livredder, instruktør og innovativ formand

Give Avis

Høgen fra Hedegård slog til på toppen af Vejles Alpe D’Huez - og brækkede den ene vinge

Give Avis

Håndboldklubbens gode støtter og venner fra Erhvervsklubben er kommet fornuftigt ud af coronakrisen

Give Avis

Rørbæk Marchen i skarp konkurrence med kronprinsen

Give Avis

Motionsugen: Nu skal du da ud og løbe forhindringsløb med din bedste firbenede ven

Annonce