Annonce
Give Avis

Hærværk på petanquebanen - igen igen igen

Spillerne i Give Petanqueklub under Give GIF mødte mandag frem til et gennemrodet klubhus med glasskår på gulvet plus en masse rod rundt omkring huset. Foto: Jim Hoff
Efter genåbningen af petanquebanen i starten af maj har klubbens medlemmer flere gange oplevet, at de om mandagen bliver mødt af et raseret klubhus efter hvad man må formode er ungdommelige udskejelser i weekenden.
Annonce

GIVE: I og med Danmark genåbner, kommer der også gang i flere idrætslige aktiviteter - men åbenbart også de mere lyssky af slagsen. Det må de med stor ærgrelse konstatere i Give Petanqueklub under Give GIF

Her har man efter genåbningen af træningen først i maj har oplevet, eller genoplevet skulle man nok sige, at visse personer finder det i orden gang på gang at husere klubhuset, der ligger ved Give Stadion.

- Nu kunne vi endelig komme i gang med at spille lidt petanque igen efter den sidste genåbning, og så bliver vi stort set hver mandag mødt af et huseret og gennemrodet klubhus, hvor det flyder med affald, møblerne er kylet rundt i rummet, der er glasskår overalt, ja man har endda forsøgt at tænde bål tæt ved klubhuset, og nu er man også begyndt at køre rundt med biler og lave hjulspor på petanque-banen. Det er til at blive vanvittig af, at vi gang på gang skal udsættes for det her, konstaterer en frustreret og vred Birthe Lyager, der er kasserer i petanqueklubben.

I klubhuset er et par medlemmer af klubben i gang med at feje glasskår op efter knuste flasker og rydde de væltede stole på plads. Og lad os bare konstatere, at humøret er på nulpunktet blandt de fremmødte, der er godt og grundigt trætte af gang på gang at skulle stå model til de her "hjernedøde udskejelser", som det lyder fra et medlem.

Der havde været tændt bål tæt på klubhuset. Foto: Jim Hoff
Annonce

Søger vidner

Det er nemlig langt fra nyt for petanquespillerne under Give GIF, at de bliver udsat for hærværk, hashrygning og drengestreger i og omkring deres klubhus. Politiet har også været tilkaldt i et par tilfælde, og man har da også ved et par lejligheder fået fat i de skyldige.

- Vi står faktisk magtesløse over for det her problem. Og det er et problem for os, Vi ved aldrig, hvad vi møder ind til hver mandag efter weekenden. For det er altid her, det er galt, når de unge mennesker har slået sig løs om aftenen og natten. Derfor vil vi på det kraftigste opfordre forældre til de unge mennesker til at holde øje med deres børn/unge og holde lidt hånd i hanke med, hvad de går og laver om aftenen i weekenderne. Det er altså slet ikke i orden, at man synes det er i orden at molestrere vores klubhus gang på gang. Vi generer så absolut ingen, tværtimod passer vi os selv og vores sport stille og roligt, konstaterer Birthe Lyager.

Petanqueklubben søger på den konto vidner eller folk, der har en idé om, hvem der kan tænkes at stå bag de seneste udskejelser ved klubhuset. Og hånden på hjertet, så kender vi jo også de samme problematikker fra Give Lystanlæg, hvor der også er visse personer, der har svært ved at leve op til almindelig god opførsel og etikette i det offentlige rum.

Man havde rigtig hygget sig - og helt glemt at rydde op. Foto: Jim Hoff
Gulvet i klubhuset var oversået med glasskår. Foto: Jim Hoff
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Give Avis

Thyregod Badeland åbner den 15. juni

Give Avis

Sådan åbner hallerne i Give

Annonce