Annonce
Give Avis

Halv pris på billetter i Givskud Zoo i seks uger

Den sommerpakke, som et flertal i Folketinget har vedtaget, betyder flere ændringer på priser i Givskud Zoo, så det bliver meget billigere at besøge parken fra lørdag den 27. juni til og med søndag den 9. august 2020.PR-foto

GIVSKUD: Den sommerpakke, som et flertal i Folketinget har vedtaget, betyder flere ændringer på priser i Givskud Zoo, så det bliver meget billigere at besøge parken fra lørdag den 27. juni til og med søndag den 9. august 2020.

Sommerpakken betyder, at der i perioden vil være halv pris på endagsbilletter i parken.

Som altid kommer børn under tre år gratis ind i parken.

Annonce

På Go'morgen Zoo er prisen ligeledes reduceret. Fra lørdag den 27. august til og med søndag den 9. august 2020 er prisen for rundturen bag kulisserne. Børn under tre år kommer på turen uden beregning.

Har du allerede booket Go'morgen Zoo til normal pris, får du automatisk refunderet 50 procent af prisen for en dagsbillet.  Har man spørgsmål, kan man kontakte Givskud Zoo på formidling@givskudzoo.dk.

Ifølge sommerpakken kan den nedsatte pris på entrébilletter ikke kombineres med andre rabatter. Det vil sige, at man for eksempel ikke kan bruge et årskort eller sæsonkort fra en anden attraktion til at få yderligere rabat på prisen i Givskud Zoo.

Billetter, der er købt med rabat forlods, kan ikke refunderes.

Folketingets sommerpakke giver kun rabat på dagsbilletter, og der er således ikke rabat ved arrangementet Sov på savannen, som strækker sig over to dage.

Der er heller ikke rabat på køb af årskort.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce