Annonce
Give Avis

Helt surrealistisk: Give Fremad har mistet 17 spillere i vinterpausen

Give Fremads nye cheftræner Kasper Bach-Jensen kalder ind til opstartstræning lørdag den 29. januar på kunstgræsset ved Søndermarkshallen. Helt exceptionelt har hele 17 spillere valgt at stoppe i Give inden den nye sæson, så der venter den nye cheftræner en ganske spændende opgave med at skabe og udvikle noget nyt i klubben. Foto: Jim Hoff
Lørdag den 29.1. starter Give Fremad fodboldsæsonen op på kunstbanen ved Søndermarkshallen. Og det bliver noget af en opgave for de nye trænere, idet klubben siger farvel til over et helt hold, idet hele 17 spillere har fundet nye græsgange. 14 af dem starter i Øster Nykirke.

GIVE: Når Give Fremads seniorafdeling lørdag den 29.1. klokken 12.00 starter sæsonen op på kunstgræsset ved Søndermarkshallen, bliver det et goddag til den nye cheftræner Kasper Bach-Jensen, der afløser trænerduoen Brian Sølund og Kristian Rasmussen.

Men samtidig bliver det også et opsigtsvækkende og markant farvel til hele 17 (!) seniorspillere, der i den nye sæson har fundet andre græsgange. Rygterne har godt nok svirret i fodboldkredse hen over vinteren, at Give ville miste en del spillere efter nedrykningen fra jyllandsserien, men 17 mand er på alle måder historisk højt og særdeles opsigtsvækkende.

Det er klubbens tidligere cheftræner, Brian Sølund, der kan oplyse om volumen på den mildest talt opsigtsvækkende spillerafgang.

Annonce

- Hvad jeg ved af, så starter 14 af de her spillere i Øster Nykirke IF, og så har vi to spillere, der er begyndt at læse i Aarhus, Victor Andersen og Roar Mahler, mens Marinus Kristensen er startet op i Hedensted i danmarksserietruppen, og så er det jo Mr. Give Fremad, Martin Østergaard, der er gået på fodboldpension, fortæller Sølund.

Bach-Jensen: Jeg ser meget frem til opgaven i Give

Holdets nye cheftræner Kasper Bach-Jensen ved godt, at der er en del spillerafgang fra truppen, men han glæder sig til opgaven i Give og er med egne ord mere end klar til opgaven.

- Jeg har set frem til at komme i gang nu i en halvanden måneds tid, og jeg er sikker på, at vi allerede første træningsdag vil have en god tilslutning til træningen. Jeg ved at flere spillere har overvejet at stoppe, men også at nogle af dem har besluttet at blive alligevel. Som jeg ser det, så bliver grundstammen på holdet her i klubben, og så vil vi få tilknyttet et helt kuld U19-spillere, der som udgangspunkt skal hjælpe på vores 2. hold i serie 3. Og det skal vi nok få en hel masse godt ud af, konstaterer Kasper Bach-Jensen.

Jeg tror, de fleste af de 14 spillere, der stopper mener, at de har toppet i Give, og måske de også gennem de sidste to coronaramte sæsoner har savnet noget mere socialt i 3. halvleg

Jeg tror, de fleste af de 14 spillere, der stopper mener, at de har toppet i Give, og måske de også gennem de sidste to coronaramte sæsoner har savnet noget mere socialt i 3. halvleg

Brian Sølund, nu tidligere Givetræner

Han har været i en god dialog med spillerne, og derudover ser han frem til en spændende sæson i serie 1, hvor Give er havnet i en lokal pulje, hvor der blandt andet venter to store lokalbrag mod Brande og Grindsted.

Annonce

Sølund: Tror det handler om 3. halvleg

Vi vender lige igen blikket mod den markante spillerafgang. Her vurderer Brian Sølund, at det vil være cirka 50 procent fra både serie 1 og serie 3-truppen, man nu må sige farvel til.

- De fleste af de 14 spillere, der vælger at spille i ØNIF i år, kommer enten derfra, fra Thyregod eller har rødder i området. Jeg tror, de fleste mener, at de har toppet i Give, og måske de også gennem de sidste to coronaramte sæsoner har savnet noget mere socialt i 3. halvleg - og det regner de nok med at få i ØNIF, lyder vurderingen fra Brian Sølund.

ØNIF blev i efteråret nummer sjok i deres serie 4 pulje, hvor de havde svært ved at stille hold til en enkelt kamp, som måtte aflyses. Det problem kommer de næppe til at opleve med en tilgang på hele 14 spillere, som enten har jyllandsserie eller serie 3-erfaring - og niveau.

I Give leder man stadigvæk med lys og lygte efter en træner til 2. holdet i serie 3, så i starten her vil både U19-trænerne samt Brian Sølund hjælpe til, indtil serie 3-træneren er fundet.

Efter træningen på lørdag inviteres der på suppe og spillermøde i kantinen på Søndermarksskolen, hvor Kaspe5 Bach-Jensen vil informere om sine planer for den kommende sæson.

Med afgangen på 17 spillere og tilknytningen af det meste af et U19 hold, ligner det en helt ny frisk start for Give Fremad.

Annonce
Kultur

'Sofie' er hovedinspirationen til Renés bøger - og få måneder før udgivelsesdagen begik hun selvmord og efterlod et afskedsbrev med særlig besked til ham

Annonce
Give Avis

Nye turisttavler ved motorvejen reklamerer for Give: 'Give er ikke bare et sted, man lige suser forbi'

Annonce
VEJLE

Er du i konflikt med kommunen eller faret vild i systemet? Thea hjælper dig ganske gratis

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Kendt erhvervsmand tabte i boligretten: Nu har hans lejer rettens ord for, at hun må blive boende - selv om han gerne vil rive det forfaldne hus ned

Give Avis

Læserbrev: Generalforsamlingen på museet var en ren farce

Give Avis

Skoleelever løber tusindevis af kroner hjem til Børnelungefonden

Give Avis

Navneforvirring har ført til misforståelser hos både børn og forældre: Nu skal det være slut - og du kan hjælpe

Give Avis

Gratis pølser og frisk duft af blomster: Årligt tilløbsstykke vender tilbage

Give Avis

Musikfest præsenterer seks kendte navne og kommer samtidig med klar opfordring: 'Køb din billet - ellers er det ikke sikkert, vi er her næste år'

Give Avis

Traktortræk forventer 2500-3000 tilskuere: Sort røg, store dieselmotorer og kæmpe festtelt

Annonce