Annonce
Give Avis

HK Give Fremad lancerer en støttetrøje

HK Give Fremad lancerer den 4. juni til Open By Night en støttetrøje, hvor pengene fra salget går til klubben. Her er det Tina Albrechtsen, Jesper Hansen og Stine Winther, der viser trøjen frem. Foto: HK Give Fremad
Annonce

GIVE: Brøndby IF har gjort det med stor succes, lanceret en støttetrøje, der skal hjælpe klubens økonomi på vej i en svær tid, der er præget af en vis form for økonomisk usikkerhed.

Og nu er HK Give Fremad hoppet med på vognen, og i forbindelse med Open By Night den 4. juni, vil klubben være på plads på Torvet i Give fra klokken 18.00 til 21.00, hvor klubbens nye cheftræner Erik Flak og hans assistenttræner Christian Bay vil være på plads - både for at sælge støttetrøjer og for at få en god håndboldsnak med folket.

Klubben vil også være repræsenteret af gode folk fra bestyrelsen, der også vil lange håndboldtrøjer over disken.

Trøjen koster 250 kroner og kan købes i både børne- og voksenstørrelser, og man kan også købe en bluse plus et sæsonkort til den fine pris af blot 500 kroner.

- Ved at købe blusen og måske endda et sæsonkort, støtter man klubben i denne svære corona-tid. Vi ved det økonomisk set bliver en hård sæson grundet corona, og derfor har vi virkelig brug for alt den støtte vi kan få, siger Lise Andreasen fra HK Give Fremads bestyrelse og tilføjer:
- Vi ved også, at mange af dem, der kommer i hallen og ser 2. divisionskampene, i forvejen er sponsorer eller spillere fra andre hold, men de skal bestemt også have chancen får at give en ekstra hånd til klubben.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Annonce