Annonce
Give Avis

HN Depotrum & Lager: Ny virksomhed starter op på Kornvej

Hans Nielsen åbner pr. 18. januar HN Depotrum & Lager på Kornvej 4 i Give. Her vil der være 43 depotrum samt mulighed for lagerhotel til rådighed for både privat- og erhvervskunder. Foto: Jim Hoff 
Ud fra devisen om at overveje nye muligheder og se andre forretningspotentialer, når et marked et udtømt, har Hans Nielsen iværksat et nyt forretningskoncept i de lokaler, der tidligere husede tilskæreriet hos Herluf Design på kornvej i Give.

GIVE: I starten af januar måned rykkede virksomheden Uhre & Nybæk ind i de tomme lokaler på Bæksgårdsvej i de bygninger, der gennem mange år har huset Fixoni, og den 18. januar i år gentager det erhvervsmæssige kunststykke sig, når Hans Nielsen åbner HN Depotrum & Lager i bygningerne hos Herluf Design på Kornvej 4.

Rent historisk en ganske interessant historie, for tilbage i 1965 og 1966 grundlagde henholdsvis Hans Utoft og Herluf Nielsen de to virksomheder, der gennem mange år skulle stå som ypperlige repræsentanter for, hvad lokal iværksætteri kan udvikle sig til.

Lokal mægler lancerede en helt ny forretningsidé

I 2007 foretog man et generationsskifte hos Herluf Design, hvor Hans Nielsen overtog styringen af virksomheden, og da man oplevede kontinuerligt mindre salg til eksportmarkedet hen over 2018 og 2019, valgte Hans Nielsen efter modne overvejelser at lukke Herluf Design i september 2019 og i stedet satse på sit firma Hans JS Nielsen A/S, som beskæftiger sig med engroshandel med beklædning.

- Efter lukningen stod vi jo med en masse gode men uudnyttede kvadratmeter, så det satte gang i en række overvejelser. Vi kontaktede ejendomsmægler Maiken Nørtoft med henblik på at få lavet et prospekt til udlejning af lokalerne. Hun gik i gang med processen, og så var det, hun pludselig kom med et interessant forslag, fortæller Hans Nielsen.

Maiken Nørtoft foreslog ham at lave depot- og lagerrum i en del af bygningerne. Hun ved af erfaring fra ejendomsmæglerbranchen, at der er mangel på gode depotrum, når folk handler hus og kan havne i en situation, hvor der skal opbevares en masse ting mellem køb/salg og overtagelse.

- Det lød som en fin forretningsidé, og på den måde kunne vi både holde gang i driften og skabe aktivitet i bygningerne, ligesom det også var tiltalende for os, at vi på den måde bevarede bygningerne på egne hænder. Derudover er konceptet strikket sammen på en måde, så jeg ikke skal være her flere timer om dagen, men også har tid til at passe min anden forretning, siger Hans Nielsen.

Høj brugervenlighed

Konceptet er nemlig særdeles brugervenligt, idet man via hjemmesiden www.hn-depotrum.dk kan op rettes som bruger.

Man vælger det ønskede rum, udfylder oprettelsesblanketten online, og så får man via mail tilsendt en pinkode, som man skal bruge for at komme ind i det store rum, der indeholder i alt 43 depotrum i tre forskellige størrelser fra 5,0 kvadratmeter over 6,4 til 10,2 kvadratmeter.

Det er tømrermester Jacob Rasmussen, der har stået som tovholder på opførelsen af de 43 depotrum. Her ses den rutinerede tømrer sammen med Hans Nielsen, der er rigtig glad for resultatet. Foto: Jim Hoff

Alle rum er 2.44 meter høje og fremstår lyse og venlige med god luftventilation i opvarmede rum med linoleumsgulv. Rummene videoovervågede, opvarmede og er forsynede med rulleporte, der gør ud- og indgang let og brugervenligt. I det hele taget er der god plads at manøvrere rundt på, og der er også fine tilkørsels- og aflæsningsforhold.

Man skal selv anskaffe sig en god, sikker hængelås til det rum, man har lejet, og derfra er det ganske enkelt, idet der er åbent hver dag fra klokken 6.00 til 22.00.

Netop den brugervenlige tilgængelighed har været helt central for Hans Nielsen i konceptet, for brugerne i dag vil have let og hurtigt adgang til tingene - og det får de på denne her måde.

Annonce

Også lagerhotel til erhverv

Det er den lokale tømrermester Jacob Rasmussen, som har været firmaets uundværlige håndværker og handymand i en menneskealder, der står som overordnet tovholder på etableringen af depotrummene.

Han har i løbet af tre uger i samarbejde med tømrer Jens Kristian Mikkelsen, El-kontakten i Give og Give Portmontage ved Anders Kristensen, velvilligt assisteret af Jens Hyldborg, fået etableret de 43 depotrum, der alle er opført i OSB-plader. It-arbejdet med etablering af hjemmeside er udført af Webtimisten ved Benjamin Ravn med god assistance fra Maiken Nørtoft, der har leveret tekst til siden.

Ud over depotrummene kan man også leje ekstra meget lagerplads, hvis man står og mangler netop det.

- Vi har et par store rum, der kan anvendes til lagerhotel. Tilkørselsforholdene er gode, parkeringsforholdene er fine, og der er en god læsserampe, så det er meget brugervenligt også til erhvervsmæssig opbevaring eller eksempelvis webhotel. Generelt har vi faktisk en del mere plads at gøre godt med, og hvis det her koncept bliver den succes, som vi håber på, har vi fine muligheder for at udvide med flere depotrum, siger Hans Nielsen.

Annonce

Opstartsrabat på 20 procent

Forhåbningerne knytter sig tæt til, at man via god research ved, at de depotrum der er i området i forvejen, er godt booket op, og at HN Depotrum & Lager udover en høj kvalitet kan bryste sig af en fortrinlig beliggenhed, hvor byer som Billund, Brande, Herning, Ikast, Tørring, Jelling, Grindsted, Horsens og Vejle plus de lokale omegnsbyer alle har relevant kundepotentiale.

HN Depotrum & Lager ligger placeret centralt i Give på Kornvej 4 i de bygninger, der gennem en god menneskealder har huset Herluf Design. Foto: Jim Hoff

Prisniveauet er i forvejen på niveau med markedspriserne her på egnen, og for at markere opstarten den 18. januar vil Hans Nielsen skyde projektet i gang med at give 20 procents rabat helt frem til den 30. juni 2021.

Man kan indhente yderligere info om priser, tilmelding osv. på

www.hn-depotrum.dk

www.hn-depotrum.dk. Her kan man også se fotos af de forskellige depotrum, så man kan danne sig et indtryk af rummenes dimensioner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce