Annonce
Give Avis

Hos Bente handler mad om kærlighed, kreativitet og kvalitet

Efter 26 år i USA, hvor hun skabte sig en flot karriere indenfor cateringbranchen i Seattle, er Bente Østergaard tilbage i Danmark. For to år siden købte hun og hendes mand hus i Give, og det er herfra hun nu driver sine to virksomheder 'No Junk Inc.' og 'Gourmet On a Budget'. Og det handler om god mad, spændende menuer og lækre opskrifter til en pris, hvor vi alle kan være med
Annonce
  • En lækker sommermenu serveret på terrassen. Velsmagende og så ser det hamrende godt ud.
  • Bente Østergaard har åbnet en madblog med gode tips i gorumetklassen til menuer genereret på ugens tilbud fra Brugsen i Give.
  • Ugens menu hænger altid klar i Bentes hjem - skrevet på engelsk. Gammel vane, naturligvis.
Give Avis

Konkursramt plejehjem skal måske omdannes til hospice

Annonce
Give Avis

Landsdækkende mangel blev ikke et problem: Fik Dorthe ansat i første forsøg

Annonce
Give Avis

Kebabhus lukkede - nu åbner der et nyt spisested på adressen

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Fra fem til syv på ingen tid: Og så skal byen lige op at runde 6000 indbyggere

Give Avis

Byd foråret velkommen med musik, fællessang og fortælling

Give Avis

Her jagter de både flere penge og flere gæster: Mathias skal sikre stedets fremtid

Give Avis

Det sker: Kom til årsmøde i Give Udviklingsråd og få viden om genveje til fondsmidler

Give Avis

Det sker: Kandis-koncert i Givskud

Give Avis

Streamet foredrag om atombomben

Annonce