Annonce
Give Avis

I krig mod både nye og gamle fodboldfjender: Gives jyllandsseriehold skal både mod øst, syd og vest i en måske definerende sæson

Topscorer Mads Birk og hans holdkammerater skal både øst- og vestpå, når den nye sæson i jyllandsserie 2 starter op til august. Foto: Jim Hoff
Kampplanen for jyllandsserie 2 pulje er kommet, og det bringer Give til eksotiske destinationer som både Skjern, Horsens og Aabenraa.

GIVE: Lørdag den 14. august får Give Fremads mandskab i jyllandsserie 2 besøg af Esbjerg fB's ditto. Fire dage senere, den 18.8., går turen til Madsby Enge, hvor Give skal dyste mod fodboldkamptropperne fra Fredericia fF, og den 22.8. er det så Egen UI, der kommer på besøg på Give stadion.

Det er altså noget af en lige på og hårdt start, der venter på de lokale jyllandsseriedrenge med tre kampe på en uge. Men ok, så er man da i gang med sæsonen, der for øvrigt varer hen til 31. oktober, hvor Give ifølge kampprogrammet på DBUS hjemmeside slutter af på hjemmebane mod Aabenraa BK.

Igen uden mulighed for oprykning til danmarksserien

Modsat foråret, hvor der kun var seks hold i rækken, er der i efterårsudgaven af jyllandsserie 2-rækken otte hold, hvilket giver i alt 14 kampe, der skal afvikles, inden man er klog på op- og nedrykningerne.

Der er som i foråret ikke tale om decideret oprykning til Danmarksserie, men rækkens nr.1, 2 og 3 rykker op i jyllandsserie 1 med henholdsvis 3, 2 og 1 point med over. Og fra jyllandsserie 1 kan man så rykke op i DS, hvis man ellers performer til det rent pointmæssigt og bliver nr. 1 i rækken.

Mht. nedrykning fra jyllandsserie 2 vil meget ligesom i foråret afhænge af, hvordan fordelingen af jyske klubber bliver i de overliggende rækker.

Jyllandsserie 2 pulje 5.Grafik: DBU

Give er kommet i kreds med Bramming, Egen UI, Esbjerg fB, Fredericia fF, Horsens Freja, Skjern GF og Aabenraa BK. Dermed skal man op mod gamle kendinge fra Egen og Horsens Freja, mens det bliver til nye bekendtskaber med Bramming, EfB, Fredericia fF, Skjern og Aabenraa.

Annonce

Givetræner: Vores bredde kommer på prøve

Givetræner Brian Sølund er på ingen måde overrasket over de puljesammensætningen.

- Puljen er præcis som jeg havde forudset, så intet overraskende i det. Det er svært at spå niveauet på hver enkelt hold, og specielt med den korte opstart. Vi så jo i foråret at de 3 oprykkere var klart bedst i vores pulje og klarede sig. Jeg forventer EfB med deres setup og med ansættelsen af Søren Pallesen er en bejler til en top 3 placering. Horsens Freja vil også komme med i den sjove ende efter min vurdering. Så tror jeg Egen får endnu en god sæson, lyder vurderingen fra Sølund, der i forhold til sit eget hold har denne vurdering:

-  Jeg tror umiddelbart, vi selv uden at kende til alle vores afgange, at vi skal kigge på den nederste halvdel, vores bredde kommer på prøve, og vi skal igen opfinde nye spillere, der kan begå sig i Jyllandsserien. Det kan både blive en dreng og en pige. Jeg tror Åbenrå, Bramming og Fredericia er hold, man skal holde under sig. Skjern tror jeg får en god sæson og bliver en joker.

Med den tidligere skitserede forventede/frygtede spillerafgang in mente fra både trup 1 og 2, kan efterårssæsonen gå hen og blive en meget definerende sæsonfor Give Fremad, der dog kan læne sig op ad den indhøstede selvtillid, man har fået i forbindelse med erobringen af 1. pladsen i jyllandsserie 2 i foråret.

Annonce
Annonce
Give Avis

Haveselskabet arrangerer tur til Tinnetgaard

Annonce
Annonce
Give Avis

Ung ridesportsudøver vinder fire guldmedaljer

Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

August måned skydes i gang i Give med stort udsalg i de lokale butikker

Give Avis

Mere kunst og kultur skal gøre børn og voksnes hverdag bedre

Give Avis

96 golfspillere dystede på banen i Give

Give Avis

Give bliver tennismekka for en dag: Sport Live sender direkte fra “Gryden”

Give Avis

Den digitale og analoge tidsalder i herligt samarbejde

Give Avis

Slut med at vise coronapas i Givskud Zoo

Give Avis

Velkommen til årets første offentlige skulpturvandring

Give Avis

33-årig Give Fremad klublegende bliver ny filialbestyrer i Vestjysk Bank

Give Avis

Det var "drengestreger begået i kådhed": Kunsthærværket i Give er opklaret efter frugtbart samarbejde mellem nærpoliti og lokalbefolkning

Give Avis

Jyllandsserietruppen forstærkes: Rutinerede kræfter på vej tilbage til Give Fremad

Give Avis

Udfordret vejstrækning aflastes af motorvej - men først om flere år: - Det skal der gøres noget ved

Give Avis

Lokal købmand klar med flere millioner til istandsættelse af butikken: Familien skal da være købmænd her i mindst 80 år til

Give Avis

Tilløbsstykke: Folk væltede ind til loppesalg på 125 år gammel slægtsgård i Vonge

Give Avis

1347 personer har doneret stort beløb til økonomisk presset zoo - men direktør forventer stadig et millionunderskud

Annonce