Annonce
Give Avis

Idrætshallerne lukker i dag og frem til den 28.3

Idrætshallerne i Give lukker i dag fra klokken 15.00 og frem til den 28. marts. Det oplyser Michael Egsgaard fra GISK og Martin Schmidt fra hallerne i Give. Foto: Jim Hoff
I forbindelse med de restriktioner som fra regeringen har pålagt det offentlige, er der kommet et krav fra Vejle Kommune, hvor de fra i dag lukker alle idrætshallerne.
Annonce

GIVE: Så rammer coronavirusforanstaltningerne også hallerne i Vejle Kommune.

I forbindelse med de restriktioner som fra regeringen har pålagt det offentlige er der kommet et krav fra Vejle Kommune, hvor de lukker alle offentlige institutioner. Hvilket også betyder idrætshallerne. Det oplyser Michael Egsgaard, der er formand for GISK i Give.

- Det betyder, at fra i dag kl. 15.00 vil hallerne være aflåste. I skal som forening, hvis I ikke allerede har gjort det aflyse alle jeres aktiviteter de kommende 14 dage. Vi åbner tidligst dørene igen lørdag d. 28.03.2020, oplyser Michael Egsgaard.

I perioden vil der løbende blive ført kontrol med at faciliteterne ikke bliver brugt.

- Som alle har oplevet, kan situationen hurtigt ændre sig, og hvis der kommer ændrede forhold, vil de de respektive formænd blive kontakt af halinspektør Martin Schmidt herom. Vi håber på jeres forståelse og glæder os til at byde jer velkommen tilbage så snart som muligt, lyder det fra Michael Egsgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Håndboldbrag i coronaens skygge

Give Avis

Træningsdag i rideklubben

Annonce