Annonce
Give Avis

Igen for mange tekniske fejl: Give tabte med tre i det vilde vesten

Rutinerede Mads Overgaard leverede en flot indsats både i forsvaret og i angrebet, da Gives 2. divisionsmandskab tabte 28-25 på udebane til top 3-holdet, Rækker Mølle. Foto: Jim Hoff
En i forvejen svær opgave på udebane mod et af rækkens tophold, Rækker Mølle, blev ikke nemmere af at Give grundet tekniske fejl i angrebsspillet måtte indkassere hele 11 kontramål. Gæsterne viste dog rygrad i modgangen og var i slutfasen tæt på et overraskende point.
Annonce

GIVE: 11 kampe, 8 points og en placering som nr. 8 i rækken!

Det blev status for HK Give Fremads 2. divisionsmandskab efter 28-25 nederlaget til vestjyderne fra Rækker Mølle, der med sejren placerer sig på rækkens 3. plads med 18 points.

Det var igen-igen et skadesplaget og afbudsramt Givehold, der røg på banen, da holdet lørdag eftermiddag skulle prøve kræfter med de bomstærke og no-nonsense gutter fra Rækker Mølle. Kim Nissen var igen skadet, Nicolai Hedegård stadig ude af billedet, og man måtte tage afsted med to halvskadede spillere i form af Simon Madsen og Sebastian Hansen, der begge blev skånet ganske meget i dagens dyst.

Give fik dog trods de mandskabsmæssige genvordigheder en hæderlig start og fulgte med til 6-6, men så gik det galt. Give leverede for mange fejl i angrebsspillet, og det gav hjemmeholdet mulighed for at bombe sig foran med 4 mål, og ved pausen hed føringen 14-9 i vestjydernes favør.

Nu har de nye unge folk fået meget spilletid og fået noget hår på brystet. Jeg er ganske fortrøstningsfuld, for vi tror på de her drenge og det her hold. Nu gælder det om at få luget ud i vores tekniske fejl, for forsvarsspillet ser bedre og bedre ud.

Martin Schmidt, træner for Gives 2. divisionshold

Annonce

Forsvaret på plads - men ikke gode nok med bolden

Efter pausen fortsatte hjemmeholdet med at lukrere knivskarpt på Gives tekniske fejl, og med 12-13 minutter tilbage, stod der 21-14 til Rækker Mølle. Med andre ord: Det så pænt håbløst ud for træner Martin Schmidts tropper.

Men Give viste her endelig noget af det mandsmod og den rygrad, man har savnet hen over sæsonen, når modgangen har meldt sig. De blå fightede sig tilbage i kampen med de stærkt spillede Mads Overgaard og Jakob Notvig i spidsen og nåede op på kun at være bagud med to mål ved 24-22.

Men en ifølge Martin Schmidt meget tvivlsom dommerkendelse pillede glansen af Gives comeback-planer, og hjemmeholdet kunne køre en tremålssejr hjem til sidst.

- Vi har et par rustne perioder idag, og dét der især kommer til at koste os sejren er de mange tekniske fejl, vi laver i vores angrebsspil. Vi kasserer på den konto 11 kontramål. Det bliver udslagsgivende, desværre. Omvendt stor ros til forsvarsspillet. Her stod vi flot og disciplineret på banen, og havde vi bare været bedre med bolden, så havde vi vundet den kamp her, konstaterer en både afklaret og ærgerlig Martin Schmidt.

Han hæfter sig på positivsiden ved den reaktion, som spillerne viste da de var nede med 7 mål.

- Her viser vi, at vi kan håndtere modgang, og at vi kan rejse os igen, og det er en meget positiv udvikling i vores spil og mentale tilstand. Det er det, vi sammen med de gode forsvarstakter kan tage med fra kampen her i dag, siger Martin Schmidt.

Annonce

Nederlagene hjemme til Esbjerg og HEI gør ondt

Hans evaluering af 1. halvdel af sæsonen er præget af både håb og ærgrelse.

- Ret beset står vi i dag og mangler sejre i de to hjemmekampe mod HEI og SGI. De fire points vi smed væk her, mangler vi. Havde vi stået med 12 points her efter 1. halvdel, havde jeg godkendt forløbet, men vi må bare konstatere, at tingene tager lidt længere tid, end vi havde håbet, siger Martin Schmidt med henvisning til den kendsgerning, at man efter sommerpausen skulle spille et stort set helt nyt hold ind med en række nye unge talentfulde spillere.

Samtidig har man bakset med skader og formudsving til holdets ældre nøglespillere, og det har ikke just fremskyndet processen med at skabe et nyt slagkraftigt hold.

- Nu har de nye unge folk fået meget spilletid og fået noget hår på brystet. Vi tror på de her drenge og det her hold, og nu gælder det om at få luget ud i vores tekniske fejl, for forsvarsspillet ser bedre og bedre ud. Vi skal blive bedre med bolden, og vi skal til at score nogle flere mål på kontra, og det er jeg sikker på kommer til at ske, når vi går ind i sæsonens 2. halvdel efter jul, lyder den konstruktive og fortrøstningsfulde vurdering fra Givetræneren.

Mål for Give: Mads Overgaard 6, Jakob Nortvig 5, Sebastian Hansen 4, Magnus Taulbjerg 3, Kevin Wonsild 3, Martin Frandsen 2 og Mads Hyldgaard 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Annonce