Annonce
Give Avis

Jørgen Jepsen er første klubmester i paradart hos Dartklubben Royal

48-årige Jørgen Jepsen fra Give blev den 14. december den første paradart klubmester i Dartklubben Royal i Vejle. Foto: Bente Middelbo Jepsen
Annonce

GIVE: Jørgen Jepsen fra Give har for anden gang i år vundet sølvtøj til pokalskabet hjemme i Give. I foråret hentede han DM-sølv i paradart, og den 14. december slog han til igen og ramte plet med en guldmedalje ved de interne mesterskaber i Dartklubben Royal, der holder til i Sjællandsgade i Vejle.

Det er første gang, at dartklubben afholder interne mesterskaber i paradart, og det blev altså den 48-årige Jørgen Jepsen, der skrev historie og blev den første klubmester i denne disciplin.

Jørgen Jepsen, der har spillet dart i to år nu, er fast tilknyttet dartklubben Royal 2 i Vejle, hvor han træner fast en gang om ugen. Derudover har han en dartskive derhjemme og sørger den vej rundt naturligvis for at træne en hel masse ved siden af klubtræningen.

Sølvmedaljen ved DM gav ham et yderligere skub til at træne endnu mere derhjemme, og den megen træning gav altså bonus den 14. december med klubmesterskaberne.

Men Jørgen har også et veludviklet konkurrencegen, som stadig skal holdes i gang, idet han tidligere har spillet håndbold og været håndbolddommer, og derfor var det naturligvis en stolt klubmester, der den 14.12. kunne lade sig hylde som paradart-champ.

Der var i alt seks spillere, der stillede op, og de fik altså alle sammen baghjul af Jørgen Jepsen, der i sin kone Bente har en stabil og omsorgsfuld hjemme-coach, der sørger for at gøre ham klar til både træning og kamp.

Hun er nok i bund og grund mindst lige så stolt som Jørgen over såvel sølv- som guldmedaljen, og de ser begge frem til 2020, hvor Jørgen allerede den 4. og 5. januar skal i ilden igen ved både et dartstævne samt den faste dartturnering, som han deltager i med sin klub.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Give Avis

Thyregod Badeland åbner den 15. juni

Give Avis

Sådan åbner hallerne i Give

Annonce