Annonce
Give Avis

Jagten på den forsvunde lottomillionær i Give

Der ligger en endnu uafhentet check på 1.5 millioner kroner og venter på en heldig Lottovinder i Brugsen i Give. Foto: Jim Hoff
Danske Spil oplyser, at der pt. er hele seks lottomillionærer, der ikke har indløst deres gevinster. Heriblandt en gevinstgivende kupon til en værdi af 1.5 millioner kroner, der er købt i Brugsen i Give.
Annonce

GIVE: Seks potentielle millionærer mangler at indløse deres gevinstgivende kuponer. Heraf en i Give, hvor der er købt en gevinstkupon i Brugsen.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

De seks spillere har købt deres kuponer i vidt forskellige dele af landet, heriblandt altså også i Brugsen i Give. De har alle det til fælles, at de har investeret penge i en lottokupon med en gevinst på 1.000.000 kroner eller derover og endnu ikke har indløst den.

- Først og fremmest har vi været inde i en periode med virkelig mange vindere. Derfor er det selvfølgelig naturligt, at der kan være flere, der ligger inde med en kupon, de ikke har fået tjekket, siger Camilla Cornelius, presse- og kommunikationsrådgiver i Danske Spil, i pressemeddelelsen.

Kuponerne er udover Brugsen i Give købt i Taastrup, København, Kerteminde, Hammel og Odense. Fem af millionærkuponerne blev købt sidste og forrige uge, mens den sjette blev købt i juni.

Der er tale om både Lotto- og Eurojackpot-kuponer.

Den mest værdifulde kupon blev købt i en kiosk i København og kan ifølge Danske Spil indløses for 5.988.628 kroner.

Personalet i kiosken i Give har endnu ikke fået seriøse henvendelser, men der er da en række muntre mennesker, der har tilbudt at hjælpe kiosken af med den 1.5 millioner store check.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Give Avis

Thyregod Badeland åbner den 15. juni

Give Avis

Sådan åbner hallerne i Give

Annonce