Annonce
Give Avis

Jagten på medaljespillet: Så åbner 'Gryden' igen for tennis

Anders Grinderslev skal sammen med Rasmus Michelsen, Florian Barth og Morten Garbers sørg for, at Give Tennisklub får en komfortabel sejr over HRT. Foto: Jim Hoff
Lørdag den 8. august indleder Give Tennisklubs elitedivisionsmandskab jagten på en plads i medaljespillet med hele fem kampe i august. For at kvalificere sig til top 4 og medaljespillet, skal lørdagens modstander fra HRT besejres, og det gerne stort.
Annonce

GIVE: Give Tennisklub kan se frem til en yderst spændende august måned med et enormt højt aktivitetsniveau. Klubbens flagskib i elitedivisionen skal såmænd i ilden hele fem gange i bestræbelserne på at nå klubbens store målsætning om at komme med i top fire og dermed få en aktie i slut- og medaljespillet i på KBs lækre tennisanlæg på Peter Bangsvej i København den 5.-6. september.

Sagt lige ud af posen: Man vil kæmpe til det yderste for at forsvare det danmarksmesterskab, man fightede sig til i 2019.

Give ligger pt. på rækkens 4. plads efter et 4-2 nederlag til Lyngby og en 5-1 sejr over HIK. På den rigtig side af medaljespilsstregen, javist, men det er en stram placering at operere ud fra i forhold til målsætningerne.

- Vi har brug for mange point i kampen for at ende på én af slutspilspladserne, som vi lige nu kun holder fast i med det yderste af neglene. Vi glæder os ikke mindst til at åbne ballet på hjemmebane mod HRT, hvor vi håber at se et hav af tilskuere, siger klubbens sportschef Lars Baes.

Annonce

Begge hold med kniven for struben

HRT, Hørsholm-Rungsted Tennisklub, har hårdt brug for point i en benhård overlevelseskamp med Århus 1900 og ATK. To af disse tre klubber rykker formentlig ud af Elitedivisionen i år, så nordsjællænderne vil komme til 'Gryden' i Give med kniven forstruben.


Vi har brug for mange point i kampen for at ende på én af slutspilspladserne, som vi lige nu kun holder fast i med det yderste af neglene

Lars Baes, sportschef GTK


Som et sjopvt lille kuriosum kan nævnes, at HRT har formstærke Henrik Korsgaard, der tidligere har tørnet ud for Give, på holdkortet, og det dufter i 1. single derfor af en revanchemulighed for Gives Anders Grinderslev, der netop har tabt til Henrik Korsgaard ved Leschly Cup i ALTS.

- Sidste år slog vi HRT 4-2, og vi har brug for masser af opbakning og støtte til årets dyst, hvor vi som altid sætter en god og stemningsfyldt ramme op i Gryden med fri entré, fri forplejning og livestream, siger Lars Baes.

I skrivende stund forventes det, at klubberne stiller op med følgende spillere. Give: Anders Grinderslev, Florian Barth, Rasmus Michelsen og Morten Garbers. HRT: Henrik Korsgaard, Maxim Landa, Morten Lynbæk og Casper Jalili Mikkelsen.

Gives resterende kampe i grundspillet ligger således: Onsdag den 12. august Århus 1900- Give. Lørdag den 15. august Gentofte - Give. Lørdag den 22. august Give - ATK og Lørdag den 29. august KB - Give.

En stor, voluminøs tennismenu, der skal sluges på blot 21 dage, så velbekomme, de herrer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Flot opbakning til Walk-a-Fun-Thon

Annonce