Annonce
Give Avis

Jeppe Larsen på plads som playmaker for Give

HK Give Fremad har lavet aftale med den nu tidligere Kolding IF-spiller Jeppe Larsen, der går ind på holdet og skal løfte opgaven som playmaker. Larsen møder op med ligakampe på cv'et og ses som en klar forstærkning af holdet.

Give: En cirka seks måneder lang jagt kulminerede fredag aften, da HK Give Fremad kunne præsentere den 23-årige Jeppe Larsen som ny playmaker på 2. divisionsholdet.

Såvel cheftræner Erik Flak som sportschef Kedde Jensen har været på udkig efter en spiller, der kan gå ind og løfte playmakerpositionen, efter at Sebastian Hansen er meldt ude resten af året på grund af en skade.

Og her har spotlightet været fokuseret mod Jeppe Larsen, der inden han valgte Give havde været til prøvetræning i andre klubber.

- Jeppe har stået helt øverst på min blok siden starten af det nye år, og jeg har været i jævnlig kontakt med ham siden marts, fortæller Kedde Jensen, der ikke lægger skjul på, at han er svært tilfreds med, at det er lykkedes klubben at lande en spiller med flere ligakampe på cv'et.

Annonce

Godt skolet

- Det er godt for klubben, at vi kan tiltrække spillere fra Håndboldligaen. Det viser jo, at vores setup her i Give er attraktivt for spillerne. Og med Jeppe Larsen får vi en spiller med et skarpt blik for angrebsspillet og en spiller med et fantastisk skud både på 1. skridt og stående, siger Kedde Jensen.


For mig handler det om at komme videre i min håndboldkarriere og om at komme et sted hen, hvor jeg kan få masser af spilletid, så jeg kan udvikle mig yderligere

Jeppe Larsen, ny playmaker i Give


Cheftræner Erik Flak er også begejstret for tilgangen af Jeppe Larsen, som han betegner som en godt håndboldskolet spiller med en målrettet og ydmyg tilgang til håndbolden.

- I Jeppe får vi en klog spiller med en stor spilforståelse. Han kan gå lige ind på holdet og hjælpe os, og med sin jordnære tilgang til tingene passer har rigtig godt ind i vores setup både spillemæssigt og socialt. En klar gevinst for holdet, konstaterer Erik Flak.

Annonce

Give som udviklingsplatform

En spiller med Jeppe Larsens cv vil naturligvis være attraktiv for andre klubber med ambitioner, men valget altså til sidst faldt på Give.

Jeppe Larsen fik debut i testkampen fredag aften mod Aalestrup, som blev spilet over 3 halvlege á 25 minutter. Give tabte kampen 30-28 til nordjyderne. Foto: Jim Hoff

- For mig handler det om at komme videre i min håndboldkarriere og om at komme et sted hen, hvor jeg kan få masser af spilletid, så jeg kan udvikle mig yderligere. Her ser jeg efter gode snakke med Erik Flak og Kedde Jensen Give som en god platform, og jeg får også her i klubben mulighed for at komme til at spille min yndlingsposition som playmaker og for at blive en bærende spiller, fortæller Jeppe Larsen, der i sæsonen 2019-20 fik 11 kampe for KIF i Håndboldligaen, mest som venstrefløj.

Han kommer oprindeligt fra Vamdrup og startede i KIF som 14-15-årig på idrætsakademiet i Kolding, hvor han har fået en stor del af sin håndboldopdragelse.

Annonce

- Vi skal da gå efter topplaceringerne

Han karakteriserer sig selv som en god to-vejsspiller, der både kan spille i forsvar og angreb.

- Jeg har nogle forcer mand mod mand, har et godt skud, og så vil jeg arbejde på at udvikle min spilforståelse. Og det er alt sammen noget jeg nu er meget motiveret for at vise frem her i Give, hvor jeg rent personligt vil kæmpe for at blive en etableret spiller og derved skabe mig et navn, der vil være interessant både i 1. division og Ligaen, siger Jeppe Larsen.

Han ser i Give et spændende ungt hold med motiverede spillere, som bør komme til at slås med om topplaceringerne i rækken.

- Jeg er jo ikke komme til Give for at spille for at undgå nedrykning. Naturligvis kunne det være fedt, hvis vi kunne komme til at ligge i toppen, lyder det kampberedt fra Gives nye playmaker, der fik debut i testkampen fredag aften mod Aalestrup fra 2. division.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Give genåbnede med et brag

Give Avis

Kirsten Vaarst stopper på Lægehuset

Annonce