Annonce
Give Avis

Jesper og Lone har overtaget Givskud El

1. januar 2020 overtog Jesper og Lone Mikkelsen de sidste 50 % af ejerskabet i Givskud El-forretning efter i to år at have delt ejerskabet med den nu forhenværende indehaver Edvard Vemmelund. 1. september starter Lone Mikkelsen i firmaet med en bred vifte af arbejdsfunktioner.
Annonce

Givskud: Efter i en del år at have samarbejdet om børn, hus og have plus det løse skal Lone og Jesper Mikkelsen nu til at etablere daglige samarbejdsrelationer også rent jobmæssigt. Parret har siden 2018 ejet 50 % af Givskud El-forretning, hvor firmaets stifter Edvard Vemmelund sad på de sidste 50 %.

1. januar overtog Lone og Jesper Mikkelsen de sidste 50 % af ejerskabet, og pr. 1. september starter Lone Mikkelsen så sit nye arbejdsliv hos Givskud El-forretning, hvor hun skal varetage en lang række vidt forskellige funktioner.

Edvard Vemmelund er stadig ansat i firmaet, så det nye ejerpar kan trække på hans erfaring og knowhow, hvilket må anses som en klar fordel for Jesper og Lone Mikkelsen ikke mindst de første år som nyudsprungne virksomhedsejere.

Annonce

Handler om at prioritere familielivet

- Det er gået fint med at overtage firmaet 100 %. Jovist, jeg har da fået en del flere mails og telefonopkald og mere ansvar, som jeg som indehaver skal forholde mig til, efter at vi overtog 100 % i januar. Og generelt har jeg også nogle lange arbejdsdage, så der har været nok at se til for Lone på hjemmefronten, siger Jesper Mikkelsen.


At jeg skifter min arbejdsplads ud, gør jeg 100 % for familiens skyld for at skabe en bedre og mere harmonisk og fleksibel hverdag. Det vil give os mere frihed, og det er vigtigt, når man har en pænt stor familie, hvor to af børnene stadig er små

Lone Mikkelsen


Netop familielivet og plejen af samme er den vigtigste årsag til, at Lone Mikkelsen nu snart kvitter sit job hos British American Tobacco.

- Vores familieliv kommer til at hænge væsentligt bedre sammen, når jeg starter hos Givskud El-forretning. Lige nu har jeg et krævende job, der ofte går ud over de 37 timer. Tit har jeg møder i København, og det trækker jo tænder ud. Pt. er tre ud af fire børn hjemmeboende, og da Jesper oftest er meget sent hjemme, er der altså masser af pres på i dagligdagen, siger Lone Mikkelsen, der med sin nye arbejdssituation også vil få mere tid til sin store lidenskab for formidling af fitnesstræning og kostvejledning.

Annonce

Kommer for at tjene sin egen løn

Hun vil meget gerne understrege, at hun ikke er vild med at få påklistret en label, der hedder 'medhjælpende hustru'. Langt fra endda.

- Jeg møder op i virksomheden for at tjene min egen løn på lige fod med de andre ni ansatte. Kan jeg ikke det, så skal jeg ikke være her. Og jeg er 100 % klar til at tage fat med alle de arbejdsopgaver, der bliver smidt efter mig. Jeg vil jo gerne have en finger med i det hele, så jeg er klar til at tage fat med kontor og administration, rengøring og som personalechef. Jeg giver også hjertens gerne et nap med som hold-ved-montør, og så skal jeg også nok sørge for, at der er kage i ny og næ, konstaterer Lone Mikkelsen med et stort smil.

I det hele taget ser hun det som en af sine fornemmeste opgaver at skabe lidt liv i kludene på kontoret og værkstedet i virksomheden på Vejlevej 107 i Givskud.

- De kan jo godt være lidt stille og rolige, de her elektrikere, så nu skal jeg ud og sætte lidt kulør på tingene og skabe nogle glade vibrationer. Godt humør hører til på en god arbejdsplads, siger Lone Mikkelsen med et stort smil hen mod ægtefællen, der håndværkerroligt nikker bifaldende tilbage.

Annonce

Sjovt at blive boss for konen

Jesper Mikkelsen ser frem til at "få sin kone under sig" rent arbejdsmæssigt, som han så lunt formulerer det.

- Derhjemme er det jo hende, der er bossen, så mon ikke det bliver en stor omvæltning for Lone lige pludselig at skulle indordne sig under mine kommandoer. Jeg vil i hvert fald se meget frem til netop den konstellation, lyder det fra Jesper med et bredt smil.

- Det bliver da også helt anderledes for mig det her. Nu skal jeg pludselig til at lære af Jesper, lytte til ham og gøre, hvad han beder mig om. Se, det bliver en stor omvæltning, lyder det kvikke svar tilbage fra Lone Mikkelsen, der trods alt er helt frisk på, at hun skal i mesterlære hos sin husbond.

- At jeg skifter min arbejdsplads ud, gør jeg 100 % for familiens skyld for at skabe en bedre og mere harmonisk og fleksibel hverdag. Det vil give os mere frihed, og det er vigtigt, når man har en pænt stor familie, hvor to af børnene stadig er små, pointerer Lone Mikkelsen.

Annonce

Coronaen satte sit præg

Jesper Mikkelsen kan berette om et forår, der har været præget af coronakrisen, hvor der i en kortere periode har været lidt mere stille end normalt.

- Coronaen kostede helt sikkert opgaver, og da Løveparken, som vi også servicerer, også lukkede ned, så kunne vi bestemt godt mærke nedlukningen af landet på bundlinjen. Men de sidste par måneder er vi stille og roligt ved at komme godt med igen og er tilbage til normal igen, så jeg synes det ser positivt ud, siger Jesper Mikkelsen.

Med hensyn til at samarbejde med Lone også rent professionelt, er Jesper sikker på det bliver godt.

- Og hvis jeg nu lige trænger til at hvile ørerne lidt, kan jeg jo altid køre en tur i arbejdsmæssigt øjemed, lyder det fra Jesper med et smørret grin hen mod hustruen.

Den bemærkning kvitterer hun for med et stilrent overlærerindeblik af den slags, vi skal tilbage til 50'erne for at finde magen til.

Og så er der vist orden i hierarkiet igen!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Flot opbakning til Walk-a-Fun-Thon

Annonce