Annonce
Give Avis

Jul i fællesskab slog alle rekorder

I år deltog 46 gæster ved Give Y's Men's Clubs julearrangment ved de hyggelige og veldækkede borde i Sognehuset i Give. Privatfoto
Sognehuset i Give dannede juleaften rammerne om egnens formentlig største julemiddag og juletræsdans. Hele 46 gæster var tilmeldt, og da Give Y's Men's klub stillede med seks værter, nåede man op på i alt 52 deltagere.
Annonce
GIVE: Flere og flere finder sammen om at holde jul i fællesskab i Sognehuset, som faciliteres af Give Y's Men's Club.
Denne juleaften stod foreningen for 13. gang står for arrangementet "Jul i fællesskab", og det var med det hidtil største antal deltagere ved de veldækkede borde.

I alt 52 deltagere, hvilket er rekord for arrangementet, var på plads, da årets festligste og hyggeligste højtid skulle fejres.

Der var tilmeldt 46 gæster, hvoraf de syv var under 18 år. Dertil kom så 39 voksne og de seks værter fra Y's Men's klubben.

Det er Give Y´s Men´s Club´s aktivitetsudvalg, der står for alt det praktiske med juletræ, pyntning, madbestilling, gaver, borddækning og så videre.
Det var ligeledes aftenens seks værter med tilknytning til Y´s Men´s klubben, der stod for aftenens program, madservering og underholdning.
Det var i år Kirsten Jeppesen, Jørgen Ravn, Margit og Henning Iversen og Vita og Bjarne Hyldgård, der stod som værter for arrangementet.
Aftenen bliver traditionelt tilrettelagt, så den ligner en traditionel dansk familiejul med alt hvad der sig dertil hører af fortræffeligheder.

Julehyggen blev startet med kaffe og før-julehygge.

Senere var der julemiddag med dans om juletræet, julesalmer, oplæsning af juleevangeliet og meget mere.

Prisen for at være med var 100 kroner for voksne. Børn under ti år kom gratis med.

Når prisen er så lav hænger det sammen med, at en række af byens forretninger bidrog til arrangementet som sponsorer eller som leverandører til rene kostpriser.

Det indkalkulerede underskud dækkes ligeligt mellem Y´s Men´s klubben og Give menighedsråd
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Give Avis

Thyregod Badeland åbner den 15. juni

Give Avis

Sådan åbner hallerne i Give

Annonce