Annonce
Give Avis

Jul i golfklubben: Golfnisserne gav glögg og æbleskiver

Give Golfklubs julenissepiger Kirsten Neve, Lone Baunsgaard og Lissi Madsen havde sørget for æbleskiver og glögg til spillerne ude på banen, da golfklubben den 28. november inviterede på julegolf. Privatfoto
Annonce

GIVE: Lørdag den 28. november afholdt Give Golfklub gløgg-turnering 2020 med 42 deltagere, der spillede greensome på 9 huller.

Golfklubbens hyggelige nissepiger Lissi, Lone og Kirsten var i julehumør, som altid, og de havde fundet plads til en lille julekonkurrence på alle ni huller, hvor der skulle findes nisser og juletræer og tælles grankogler og bolde undervejs.

Spillerne blev belønnet på festligste og hyggeligste vis med gløgg, æbleskiver, kaffe og nybagte småkager i julestuen ved hul 3 og 7.

Når man nu drister sig ud med golfkøllerne i vinterhalvåret, skal man regne med lidt modspil fra vejrguderne, og desværre havde hr. Frost været forbi om natten, hvilket betød, at alle skulle spille til vintergreens.

Det tog de 42 deltagere nu med godt humør og høj kølleføring; måske fordi de vidste havd der ventede bagefter.

Efter runden kunne spillerne nemlig gå i cafeen og nyde en sandwich og få lidt tiltrængt varme. Da der ikke var nogen decideret præmieoverrækkelse, fik vinderne et lod i Give Golfklubs julelotteri.

Dagens anstrengelser i vinterkulden medførte følgende resultatliste:

1. Bud Nielsen og Erik Nielsen 36 point

2. Anette og Jan Ebbe 30 points

3. Dorthe Andersen og Claus Lomholt 27 points

4. Susanne Støvring og Erik Sigtenbjerggaard 27 points

Julekonkurrencen blev løst med ”hele pladen” fuld, dvs. 10 point af: Anette Ebbe, Jan Ebbe, Malou Kristensen og Morten Utoft.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Fra minkkaos til hundeeventyr

Give Avis

Corona: Testbil til Give i weekenden

Annonce