Annonce
Give Avis

Kæmpe nytårsbrag i SuperBrugsen i Give: Nytårsaftensdag sprang champagnepropperne da butikken rundede en årsomsætning på 100 millioner kroner eksklusiv moms

Det blev Vibeke Hall fra Give, der blev den heldige vinder, der kunne gå fra Brugsen med en fyldt indkøbsvogn sponsoreret af Brugsen. Her er det uddeler Claus Villumsen, der sender konfetti ud over den heldige vinder. Privatfoto
Det er langt fra kun i sportens verden, at man arbejder ambitiøst på at slå rekorder og opnå historiske milepæle. Også i erhvervslivet stræber man efter de skelsættende og historiske præstationer, og på den konto kunne SuperBrugsen i Give den 31. december sætte kryds ud for ambitionen om at runde en årsomsætning på 100 millioner kroner kroner eksklusiv moms og salg fra benzin og vaskehal.

GIVE: Den 31. december stod uddeler og personale i SuperBrugsen i Give på nåle og holdt nøje øje med det indgående cash-flow. Lidt mere end andre dage var der fokus på kasseapparaterne, for netop denne dag, årets sidste, stod det klart, at den lokalt funderede Brugsforening i Fredensgade ville runde den helt unikke milepæl med en årsomsætning på 100 millioner kroner.

Efterhånden som flere og flere kunder trillede ud af Brugsen med fyldte indkøbsvogne, bevæbnet til tænderne med ene gode sager til nytårsaften og de efterfølgende dage, klikkede det økonomiske årsbarometer så over på 100 millioner kroner, og ud over den indre glæde og stolthed, lod uddeleren og personalet også beruselsen over at nå den flotte milepæl ”gå ud over” en af butikkens kunder.

Vibeke Hall fra Give blev nemlig overrumplet i Brugsen af uddeleren og folk fra personalegruppen. Her blev der på festligste vis fyret en konfettikanon af ud over Vibeke, der ud over denne festlige behandling også fik endnu en behagelig overraskelse overleveret af Claus Villumsen:

Annonce

-Den handel du har gjort i dag, er helt gratis i dagens fine anledning, lød den fine melding fra den 45-årige uddeler, mens Vibeke bredt smilende tog sig begejstret til hovedet over den fine gestus.

Godt teamwork nøglen til succes

Vi spoler lige filmen tilbage til 2007, hvor den dengang 31-årige Villumsen landede i Give efter at have været uddeler i både Aabenraa og Egeris. Dengang, hvor årsomsætningen lød på 61 millioner kroner eksklusiv moms, udtalte han, at han fandt det meget tiltalende, at Brugsen i Give var en selvejende butik.

- Jeg har altid ønsket mig at blive uddeler i en butik, hvor man har råderum over økonomien og kan være med til at forme butikkens fremtid via strategiplaner og tæt samarbejde med bestyrelsen, lød det for 14 år siden fra den just tiltrådte uddeler.

Uddeler Claus Villumsen sammen med Vivi Jørgensen, Connie Hansen og Lars Cornelsen fra personalegruppen kunne fredag den 31.12. modtage en check på 10.000 kroner fra COOP i anledning af, at Brugsen runder 100 millioner kroner eksklusiv moms i omsætning i 2021. Privatfoto

Og netop råderummet, det gode samspil med bestyrelserne hen over årene og evnen, viljen og lysten til at fungere som et hold med de samme strategiske målsætninger, er noget af det, Villumsen nævner, når han skal sætte ord på succesen.

- Vi har en rigtig god bestyrelse i ryggen i butikken, og sammen er vi gode til at sætte gang i nye strategier, investeringer og personaleudvikling. Det er blandt andet det, der har gjort, at vi er vækstet så meget, siger Claus Villumsen, der sammen med bestyrelse, personale og hele byen og området kunne fejre Brugsens 100-års jubilæum i 2013.

Annonce

Høj standard og flot serviceniveau

At noget stort var på vej her i 2021, fik man måske et vink om, da Brugsen i Give i 2020 af COOP i en intern vurdering kårede uddeler Claus Villumsen og hans team i Brugsen i Give som distriktets bedste SuperBrugsen-butik i region Syd- og Midtjylland.

Dengang begrundede salgsrådgiver Kjeld Mohr, SuperBrugsen, den fornemme hæder med følgende udtalelser om Brugsen i Fredensgade.

Vi har en rigtig god bestyrelse i ryggen i butikken, og sammen er vi gode til at sætte gang i nye strategier, investeringer og personaleudvikling. Det er blandt andet det, der har gjort, at vi er vækstet så meget

Uddeler Claus Villumsen

- Butikken har en meget høj standard og et flot serviceniveau med konstant fokus på kundens behov. Gennem løbende investeringer sikrer brugsforeningen, at butikken altid fremstår moderne og up to date som et sted, der er godt og inspirerende at handle. Igennem længere tid har butikken leveret flotte resultater, men titlen som Årets Butik i distriktet handler om mere end tal. Kundernes tilfredshed og medarbejdernes trivsel, er også faktorer som vægtes højt i vurderingen af butikkerne, lød det i 2020 fra Kjeld Mohr.

Annonce

Flot udvikling på baggrund af målrettede investeringer

At man den 31. december når milepælen 100 millioner kroner i omsætning, er naturligvis ikke kommet af sig selv, som det også mere end antydes i udtalelsen fra Kjeld Mohr. Det sker efter flere store ombygninger og tiltag i butikken gennem årene, som alt sammen har været med til at skabe endnu bedre indkøbsoplevelser for kunderne i Give.

Gennem de seneste år har Give Brugsforening og SuperBrugsen Give med Claus Villumsen i spidsen investeret i flere ombygninger for at gøre det endnu mere interessant at være kunde i butikken.

I 2008 gennemgik hele butikken således en kæmpe modernisering. Herefter er der løbende blevet bygget om i for eksempel forområde, bager, frugt og grønt- samt slagter- og delikatesseafdelingen. Det har givet den lokale Brugsforening mulighed for at sætte endnu mere fokus på et indbydende udvalg til hele områdets hverdagsbehov.

Annonce

Grønne tiltag - billedligt og bogstaveligt talt

Butikken er løbende blevet udvidet eksempelvis med en stor tilbygning, hvor der blandt andet sælges blomster til udplantning. For at gøre det let at komme til butikken, er parkeringspladsen også blevet udvidet efter opkøb af flere ejendomme. Senest er det slagter- og delikatesseafdelingen, der er blevet udvidet og moderniseret.

Salgsrådgiver Kjeld Mohr fra SuperBrugsen var på plads fredag den 31. december med en check til personalekassen, fordi Brugsen i Give denne dag rundede de 100 millioner kroner i omsætning. Privatfoto

Den grønne bølge er også skyllet ind over den lokale Brugs i Give, idet man har investeret i energioptimering. Der er blandt andet blevet etableret solceller på taget og nyt klima- og CO2-anlæg, der har givet lavere energiomkostninger. Samtidig passer butikken bedre på klimaet, hvilket da også er ét af SuperBrugsens særlige fokusområder.

Annonce

Målet er at være hele omegnens servicebutik

Claus Villumsen understreger, at målet i SuperBrugsen Give er at være hele omegnens servicebutik, der altid har kunderne i fokus. Og væksten i butikken giver god mulighed for, at butikken kan også kan fortsætte den rejse fremover.

På den konto er uddeleren særdeles tilfreds med at have nået den skelsættende milepæl.

- Vi er rigtig stolte af at have nået den her milepæl. Jeg vil sige tusind tak for den store opbakning, vi oplever hver dag fra alle vores kunder og hele Give Brugsforening.

Den gode nyhed fra Give er naturligvis også nået ind på ledelseskontorerne i COOP og SuperBrugsen, hvor kædedirektør Jesper Gottschalck Bjerring udtrykker koncernens glæde over, at man i Give i 2021 lander en årsomsætning på 100 millioner kroner.

- I SuperBrugsen vil vi være Danmarks bedste kvalitetssupermarked, der samtidig giver ekstra god service og gør en stor forskel lokalt. Derfor glæder det mig, at SuperBrugsen i Give nu runder den flotte milepæl og har råderum til at fortsætte vigtige aktiviteter for vores kunder.

Annonce

Aktiv medspiller i lokalsamfundet

For at fuldstændiggøre fortællingen om Brugsen i Give, skal det også noteres, at den lokale brugsforening gør en stor dyd ud af at være en lokal medspiller i forhold til foreningsliv og aktiviteter i Give-området.

Man er således fast hovedsponsor ved musikfestivalen Give Open Air, og er en flittig og gavmild bidragsyder, når byens og områdets foreninger kalder på sponsorater og donationer.

Brugsen har således doneret 100.000 kroner plus dele af overskuddet af fredagssalget den 29. oktober til det nye idrætscenter. I denne forbindelse udtalte Claus Villumsen meget rammende, hvordan det er, man tænker i den lokale brugsforening i Give i forhold til at være en del af lokalsamfundet.

- Både jeg og bestyrelsen finder det vigtigt, at man er med til at udvikle det lokale bysamfund. Et rigtig godt nyt idrætscenter har en positiv effekt på byens udvikling, der kommer flere borgere til byen, Brugsen får et større kundeunderlag osv. Vi er derfor mere end glade for, at vi kan bidrage til at sparke udviklingen i den rigtige retning.

Et godt bevis på at udvikling altså kan gå begge veje, og uden tvivl skal den flotte omsætning også ses i netop det lys.

Annonce
Give Avis

Når musikken healer: Christine og Perry sender deres kærlighed til deres afdøde søn gennem musikken

Annonce
Give Avis

8000 kvadratmeter cannabisfabrik skulle have stået klar ved årsskiftet: Derfor er byggeriet forsinket

Annonce
Give Avis

Vi vil være med til at skabe folkefesten omkring Tour de France: Send os derfor dine forslag, idéer og arrangementer, så vil vi sammen gennemføre dem

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Den vigtigste brik i puslespillet er på plads: Erik Flak forlænger aftalen med to år

Give Avis

Overdrevne skriverier om uro i Haveselskabet

Give Avis

Morell-scoop i bokseklubben: Professionel IBF-champ er udviklingstræner for GAKs talenter

Give Avis

Den sovende hjerne, flagermus og fremtidens natur: Give-Egnens Museum livestreamer naturvidenskab

Egtved Posten

Nissen med den gule fører-hue vandt fotokonkurrencen

Give Avis

Et elsket, gavmildt og kærligt menneske: Mindeord over Inger Eskelund Mølgaard

Give Avis

Flytter ind i Hjertehuset: Gitte starter efter et hårdt 2021 på en frisk i Give midtby med ny alternativ klinik

Give Avis

Tidligere byrådsmedlem langer ud efter Lone Myrhøj: Hun er ikke sin nye opgave voksen

Give Avis

Håndbolddrengene er tilbage: Brutalt vinterprogram indledt med storsejr over chanceløse Viby

Give Avis

Babyboom i Løveparken: 7 små nuttede pelskugler er kommet til i løveflokken

Give Avis

Efter brud med Danish Fight Night: Jeppe Morell er pt. in between fight jobs

Annonce