Annonce
Give Avis

Kæmper mod falske lukkerygter: Men Sternberg blomstrer og udvider - har butik nu både i Give og Brande

Tine Sternberg og hele hendes nye hold kører nu blomsterbutikker i både Give og Brande. Tine Sternberg leder pt. efter nye velegnede lokaler i Give, idet hun har opsagt sit lejemål på Rådhusbakken og dermed søger nye græsgange. Privatfoto
I maj 2015 åbnede Tine Sternberg Sternberg Blomster i Østergade, og i januar 2019 rykkede hun ind på Rådhusbakken. I marts i år åbnede hun yderligere en butik i Brande og nu er hun på udkig efter nye lokaler i Give med henblik på en potentiel udvidelse af konceptet.

GIVE: Det blomstrer hos Tine Sternberg og hendes blomsterbutik i Give. Senest har hun medio marts udvidet gesjæften med tilkøb af butikken Skattekisten i Storegade i Brande, som hun nu driver, og hun har også forøget medarbejderskaren i Give med ansættelsen af Emma Staal Andersen.

- Jeg så en rigtig god forretningsmulighed i Brande, da indehaveren af Skattekisten, Lisbeth Boelsgaard, måtte sige fra pga. helbredsmæssige årsager. Jeg overtog butikken og Lisbeths fastansatte medarbejder Linnea Lind Pedersen fortsætter heldigvis som ansat i butikken., oplyser Tine Sternberg, der selv vil være skiftevis i butikkerne i Give og Brande fremover.

På jagt efter nye lokaler i Give

Efter godt tre år med butik på Rådhusbakken har Tine sagt sit lejemål op 1. februar efter at forhandlingerne med udlejer strandede, og derfor nåede man ikke til enighed om en ny lejekontrakt. Det betyder, at hun skal være ude medio august 2022.  Men det betyder ikke, at hun forlader Give. Slet ikke.

Den slags rygtedannelser kan virkelig være svære at mane til jorden. derfor er det vigtig for mig her i avisen højt og tydeligt at erklære, at jeg vil fortsætte med at drive min butik her i Give

Tine Sternberg, indehaver Sternberg Blomster

- Det er helt klart min hensigt at fortsætte med at drive butik i Give. Her har jeg fået oparbejdet en stor og loyal kundekreds, og mine 7 år med blomsterbutik her i Give har bare bekræftet mig i, at jeg helt sikkert også skal have en butik her i byen, understreger Tine Sternberg.

Hun er nu gået på jagt efter nye lokaler i byen, og hun potentielle muligheder og er i dialog med flere samarbejdsinteressenter.

- Jeg er også åben for at komme ind i en større butik her i byen og dele areal og udgifter med dem. Det kunne bestemt også være en mulighed. Og jeg har også øje på en anden rigtig spændende mulighed, som passer rigtig godt til min butik og som også giver mig mulighed for en konceptudvidelse. Men den holder jeg lige lidt for mig selv endnu, lyder det fra Tine med et stort hemmelighedsfuldt smil.

Annonce

Ramt af falske rygtedannelser

Hun har i forbindelse med åbningen af sin butik i Brande desværre oplevet falske rygtedannelser, gående på, at hun stopper og lukker i Give. Og det er hun rigtig ked af.

- Det har været en del forvirring og forkert snak i forbindelse med, at jeg åbnede Sternberg Blomster i Brande. Og den slags rygtedannelser kan virkelig være svære at mane til jorden. derfor er det vigtig for mig her i avisen højt og tydeligt at erklære, at jeg vil fortsætte med at drive min butik her i Give. Jeg har absolut ingen ideer om at lukke ned her i byen, tværtimod er jeg da egentlig mere indstillet på at gå efter en udvidelse af nit koncept, fastslår Tine Sternberg.


Annonce
Give Avis

Læserbrev: Generalforsamlingen på museet var en ren farce

Annonce
Give Avis

Skoleelever løber tusindevis af kroner hjem til Børnelungefonden

Annonce
Give Avis

Navneforvirring har ført til misforståelser hos både børn og forældre: Nu skal det være slut - og du kan hjælpe

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Få pølsebod til tilbudspris: Sidste gang var der ingen ansøgere - nu sætter kommunen lejen ned

Give Avis

Gratis pølser og frisk duft af blomster: Årligt tilløbsstykke vender tilbage

Give Avis

Musikfest præsenterer seks kendte navne og kommer samtidig med klar opfordring: 'Køb din billet - ellers er det ikke sikkert, vi er her næste år'

Give Avis

Traktortræk forventer 2500-3000 tilskuere: Sort røg, store dieselmotorer og kæmpe festtelt

Give Avis

18-årig praktikant hos øko-landmand ved Give er blevet hædret på kongres

Give Avis

Tankanlæg er blevet påkørt otte gange på tre år: I den kommende uge skal større renovering også afhjælpe det problem

Give Avis

Efter fire år kaster pølsemanden håndklædet i ringen: Slut med ristede hot dogs og burgere på Hjortsvangen

Annonce