Annonce
Give Avis

Kanonkamp: Give vendte 0-2 til 3-2 efter fabelagtig 2. halvleg

Jakob Kristensen scorede Gives sejrsmål i det 90. minut i 3-2 sejren over topholdet fra Horsens Freja. Derudover bidrog matchwinneren med to målgivende assists. Foto: Jim Hoff
Gives jyllandsseriehold var bagud med 2-0 ved pausen i topkampen mod Horsens Freja, men efter en forrygende 2. halvleg vendte Give det truende nederlag til en fornem 3-2 sejr. Sejrsmålet faldt i kampens 92. minut.

GIVE: Efter 45 minutters spil så det ikke for godt ud for Gives jyllandsseriehold i hjemmekampen mod rækkens tophold, Horsens Freja. Gæsterne førte 2-0 på mål af Kevin Randeris (29. min) og Ashvin Jeyapalan (45. min.)

- Vi spiller egentlig en fornuftig nok 1.halvleg og er også mest på bolden, men vi bliver for passive defensivt i et par situationer, og det udnyttede Freja til at score to mål, fortæller Givetræner Brian Sølund.

Han foretog  tre udskiftninger lige omkring pause, hvor Jakob Kristensen, Thomas Moise og Casper Bech Thomsen, alle offensive kræfter, kom på banen for at bringe ny energi til holdet.

Annonce

Det projekt lykkedes 100 procent, kan man vist roligt konstatere efter et kig på måltavlen efter kampen.

Graver vi et spadestik dybere end selve resultatformidlingen, sker der også nogle ting i 2. halvleg, som, udover de tre nye våben i Givearsenalet, er med til at pille glansen af  det gæstende tophold.

Gult kort og tre skader piller rystede Freja

I det 52. får Frejas målscorer til 1-0, Kevin Randeris, et gult kort, og det efterfølgende 10-minutters overtal udnytter Give til at tilkæmpe sig en række hjørnespark.  På to af disse scorer Mathias Nørtoft (53. min.) og  Martin Østergaard (56. min.) - og udligner dermed til 2-2.

Derudover bliver Horsens Freja ramt af tre skader i 2. halvleg, som de rent kvalitetsmæssigt ikke kan reparere 1:1.


En rigtig god sejr i dag, hvor vi jo selvfølgelig har marginalerne på vores side, men hvor holdet også virkelig viser flot moral og rejser sig i 2. halvleg

Brian Sølund, Givetræner


Dermed bliver det en kamp for gæsterne, hvor det handler om at køre det ene point hjem, mens Give banker videre på de høje nagler og med det momentum, som de to mål gav holdet som drivmiddel, gik efter sejren.

Annonce

Pragtmål af Jakob Kristensen i det 92. min.

- Det er os der har spillet og skabte chancerne, men retfærdigvis skal det siges, at Horsens i det 85. minut var voldsomt tæt på at score til 3-2 på en kontra. Nu blev det så heldigvis os, der fik sejrsmålet. Jonas Hansen gik flot igennem ude i højresiden og sendte en flot bold ind i feltet, som Jakob Kristensen steg op og headede flot ind i krydset - og så var der vild jubel over det hele, fortæller Brian Sølund.

Med sejren kommer Give op på 16 points for 8 kampe, og nu meget skal gå galt, hvis Give ikke også har jyllandsseriestatus efter sommerpausen som minimum en af de to-tre bedste 3're i jyllandsserierækkerne, der klarer frisag.

-En rigtig god sejr i dag, hvor vi jo selvfølgelig har marginalerne på vores side, men hvor holdet også virkelig viser flot moral og rejser sig i 2. halvleg. Jakob Kristensen kommer på banen kort før pausen og brillerer med et mål og to assists og bliver en klar Man of the Match. Men også en virkelig stærk præstation af Martin Østergaard på midtbanen. Han fyldte godt med stor fysik og mange vundne dueller mod en kompetent modstander, fortæller Brian Sølund.

Annonce

General Larsen på 150 kampe

Give ligger på 3. pladsen med 16 points for 8 kampe og mangler nu to kampe: På udebane den 19.6. mod Egen, rækkens nr. 2, der har 18 points efter 9 kampe, og så den udsatte kamp på hjemmebane den 23.6 mod rækkens 'suveræne' bundhold, Varde, der har skrabet 1 point sammen i 8 kampe.

Før kampen blev forsvarsgeneral Kasper Larsen hædret for 150 kampe på Gives 1. hold - og han er om nogen et godt eksempel på den fodboldmæssige udvikling og flotte rejse Give har taget op gennem rækkerne helt fra serie 3 til jyllandsserien.

Kasper Larsen blev før kampen mod Horsens Freja hædret for 150 kampe i den grønne trøje. Her kommer den forsvarsgeneralen igen højest i en klassisk luftduel, som han vinder 98 % af. Foto: Jim Hoff

En fantastisk dirigent med stor vokal og fysisk tilstedeværelse; en rigtig vindertype, der formår at hive sine holdkammerater med - også ved eget eksempel. Og en herre med et fint taktisk overblik, som også er en magtfaktor på både de defensive og de offensive dødbolde.

Annonce
Annonce
Give Avis

Ung ridesportsudøver vinder fire guldmedaljer

Annonce
Annonce
Give Avis

Mere kunst og kultur skal gøre børn og voksnes hverdag bedre

Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Kornet er solgt på forhånd - men høsten skal i hus: Se videoen og kom med op i Flemming Kjærs mejetærsker

Give Avis

96 golfspillere dystede på banen i Give

Give Avis

Den digitale og analoge tidsalder i herligt samarbejde

Give Avis

Peters andet liv begyndte efter en fejloperation - nu udgiver han en bog

Give Avis

Velkommen til årets første offentlige skulpturvandring

Give Avis

Kvinde blev pludseligt vækket midt om natten: Rygte om særligt indbrudstrick og mange indbrud afkræftes af politiet

Give Avis

Fary Lochan en del af Distillery Trail

Give Avis

Dyrenes Verden: Jens holder "Dyrenes Marked" på sin gårdsplads i Filskov

Give Avis

Her bliver du våd, når du læser: Dyk ned i en god bog

Give Avis

Kom ud og kig på blomster og bier i sommervarmen: Gadbjerg byder på hele to åbne haver

Give Avis

Ny frisør glæder sig til det fantastiske lokalsamfund

Give Avis

Kan man gå til ridning uden hest? Jeps, Give Egnens Rytterforening udvider nu med kæphesteridning

Give Avis

Splitte mine bramsejl: Sponsoreret piratungdom på skattejagt med nyt piratskib i børnehaven

Annonce