Annonce
Give Avis

Klar til anden udgave af Thyregod Songwriter Camp

Esben Svane er klar med anden omgang af sin songwriter camp i Thyregod i uge 7. Her et kig fra koncerten i 2018, hvor Esben selv gik på scenen med et par numre. Arkivfoto

I uge 7 slår Thyregod Kursuscenter atter dørene op for Thyregod Songwriter Camp. 12 unge talenter fra hele landet mødes, og skal på blot 4 dage skrive 30 nye sange, der sidst på ugen opføres til en offentlig, gratis koncert i kursuscentret fredag d. 15. februar om aftenen.

Annonce

THYREGOD: Pilotudgaven af Campen forløb med stor succes tilbage i juni 2018. Lige som sidste gang bliver deltagerne hver dag sat sammen på kryds og tværs, og får ca. 4 timer til at skrive en sang helt fra bunden, hvorefter de skal spille den for resten af holdet. De kender ikke hinanden på forhånd, så der kommer til at være en masse på spil for de unge talenter:

- At blive "smidt" ind i et rum med en person, du lige har mødt for første gang, og skal skabe noget sammen fra bunden, hvor du også skal give en masse af dig selv, er en virkeligt skrøbelig situation, og det kan være meget grænseoverkridende. Men der kan opstå en meget unik energi i sådan et rum, og den er intet mindre end fantastisk og ret ubeskrivelig, siger Esben Svane, der er tovholder og underviser på sangskriver-campen.

I løbet af ugen vil deltagerne bl.a. blive undervist i sangskrivningsteknikker og få et stort indblik i den store jungle, der er musikbranchen. Ugen er udviklet af Esben Svane, der møder mange unge talenter på sin vej i sit arbejde som sangskriver og musikproducer.

Annonce

Få boostet talentet

- Der er virkeligt mange talenter derude, og mange af dem kunne trænge til et boost og noget coaching. Derfor lavede jeg campen. Det er sindssygt svært at finde rundt i musikbranchen - jeg har selv lært det på den hårde måde, og vil gerne give noget videre til den næste generation, siger Esben Svane, der glæder sig mindst lige så meget, som de 16 unge talenter.

Den lokale talentkonkurrence, Quasar v. Jelling Musikfestival er også involveret og de har i år sponsoreret fire fripladser, som uddeles blandt årets deltagere ved Quasar.Desuden modtager Thyregod Songwriter Camp også støtte fra Vejle Kommune, i form af et engangstilskud fra Kulturpuljen.

Arrangør af campen er Esben Svane, Thyregod - Vester Borgerforening og Thyregod Musik- og Kulturforening

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Annonce