Annonce
Give Avis

Klunz by Ilsøe: Det nye hold er sat, og nu kommer eventsene

Team Klunz by Ilsøe er klar med det nye hold i butikken. Holdet består af Heidi Nærum, Suzette Ilsøe og Laila Clausen. Den 27. maj inviterer butikken til årets første større event. Foto: Jim Hoff
Det er tre år siden, Suzette Ilsøe åbnede Klunz By Ilsøe, og selvom det sidste års tid grundet coronaen har været udfordrende, er butikken i stadig vækst. Team Klunz består nu af de tre piger Suzette Ilsøe, Heidi Nærum og Laila Clausen, og den 27. maj kan butikken invitere på årets første større event.

GIVE: Det nye hold er sat, sommeren er på vej, og vi er på vej ud af coronakrisen. En krise, som Suzette Ilsøe, indehaver af Klunz By Ilsøe, kan konstatere, at butikken faktisk er kommet rimeligt igennem., selv om man naturligvis mangler en del omsætning.

Det er tre år siden, at hun åbnede butikken i Østergade, og ikke mindst takket være en flot opbakning fra en trofast kundekreds, kan hun konstatere støt stigende vækstkurver.

- Vi har kæmpet en brav kamp for at holde gang i butikken under coronanedlukningerne med de muligheder, vi nu engang har haft. Og her har vi haft en rigtig flot støtte fra vores gode kunder, hvilket betyder, at vi slet ikke har været så hårdt ramt som frygtet. Det har været vigtigt for os, at holde gang i butikken, at være synlige og at kæmme for at holde butikken i live, og det er vi heldigvis lykkedes med, konstaterer Suzette med et stort smil.

Annonce

Det nye hold er sat

Hun smiler også, når hun skal fortælle om det hold, der fremover skal servicere kunderne i butikken. For hun har med egne ord fået sat et rigtig godt hold.

- Vi er nu tre piger i butikken til at betjene kunderne, og det er ud over mig selv Heidi Nærum fra Skanderborg og Laila Clausen fra Gårslev. Vi supplerer hinanden rigtig godt, og fungerer godt sammen. Både Heidi og Laila er for øvrigt meget overraskede over Gives handelsliv. De har begge tidligere arbejdet i butikker i større byer, og de er meget imponerede over, hvor god en handelsby vi har, og hvor travlt vi har i butikken. Og det er da fedt.

Der er dog et enkelt område i butikken, der ikke helt kan følge med de ellers stigende vækstkurver, og det er afdelingen med plus size-tøj. Og det undrer Suzette sig meget over.

- Det er altså lidt mystisk, at vi her på det seneste har oplevet mindre interesse for vores plus size afdeling, som vi ellers i starten havde stor succes med efter udvidelsen af sortimentet. Og tidligere da butikken hed Butik Everybody havde vi også fint salg med plus size.  Hvad årsagen er, kan vi ikke finde ud af, men vi har aftalt at kæmpe videre,. Handeler denne kundegruppe meget på nettet, måske? Nu må vi se, hvor det bærer henad. Vi kan jo skaffe stort set alt hjem, og vi er meget åbne for input fra kunderne. Efter vinter vil vi fortsat skal tilbyde tøj i plus size-sortimentet, men vi bliver nødt til at minimere udvalget, hvos der ikke kommer mere gang i salget.

Annonce

Årets første større event på trapperne

Den 27. maj kan butikken så lancere sit første større arrangement i år, hvor der inviteres til "Gå-event hos Klunz By Ilsøe". Et arrangement der lanceres i samarbejde med Heidi Møller fra 'Gå Mig Glad', og som fortrinsvis vil være en udendørs event, hvor omdrejningspunktet bliver en hyggelig gåtur på cirka en halv time rundt i Give.

- Vi følger naturligvis 100 % de foreskrevne coronaregler, og det betyder, at vi må være i alt 100 personer til eventen. Dermed er der plads til 96 gæster. Heidi vil stå klar ved butikken fra klokken 16.00 og dele numre ud til alle 96 deltagere, der får plads efter først-til-mølle-princippet. Hvis der er mange, der ikke får plads, er vi åbne for at lave endnu et arrangement, siger Suzette.

Annonce

Gevinster og præmier for 29.000 kroner

Efter gåturen er butikken klar med goodiebags til samtlige deltagere, hvor der blandt andet vil være et gavekort, som gælder til den 20. juni, til butikken samt produkter fra nogle af butikkens leverandører. Der vil blive mulighed for at handle, idet butikken må lukke 20 kunder ind ad gangen. Der vil også blive mulighed for at vinde fine gevinster fra både Clinic la Vie og Klunz By Ilsøe. Sidstnævnte har sponsoreret hovedgevinsten, der er et gavekort til Lindberg Dining.

- Alt i alt er der gevinster/gaver for 29.000 kroner, og vi får også besøg af forfatter og eventkok Liselotte Kira Gregersen Andersen, der vil stå klar med smagsprøver på nogle helt fantastiske, farverige og unikke snacks., bl.a. lavet af ris og kul. Hun har lavet en kogebog , og er i gang med at skrive en bog om madspild, som blandt andet handler om, hvordan man kan bruge råvarer som bananskræl og vandmelonskræl fortæller Suzette.

Når bogen om madspild er færdig, kommer den til at ligge i butikken, hvor man kan købe den.

Skulle man have lyst til at blive gå-vært fremover, hvor butikken også vil invitere ud på gåture med startsted fra butikken i Østergade, kan man også melde sig denne dag. Heidi Møller har lovet at hjælpe de nye gåværter i gang.  Efter disse faste ugentlige eftermiddagsgåture vil butikken være vært med lidt drikkelse og lignende ved hjemkomsten.

Annonce
Annonce
Give Avis

Den digitale og analoge tidsalder i herligt samarbejde

Annonce
Annonce
Give Avis

Velkommen til årets første offentlige skulpturvandring

Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Tilført 100 millioner til udvikling: Velux i Thyregod i vild vækst

Give Avis

Give Fremad ligner en vinder af rækken

Give Avis

Navnekonkurrence: Hjælp zoologisk have med at navngive lille brillebjørn

Give Avis

Jysk doping? Vandt Asgreen DM på æggekage med stegt flæsk?

Give Avis

Flag og balloner gav pote: GHE donerer 18.500 til GISK

Give Avis

DM-guld til Give Cykelklub for flotteste holdindsats

Give Avis

Team Give Elementer fik vist flaget og fik masser af TV-tid

Give Avis

Guldregn over Give: Give Cykelklub hentede både guld og bronze i U19-linjeløbet

Give Avis

GCK-ryttere på VIP-tur med Kasper Asgreen og Brian Holm

Give Avis

U19-herrer: Benhårdt linjeløb afgjort på Rådhusbakken

Annonce