Annonce
Give Avis

Klunz by Ilsøe har udvidet holdet

Team Klunz by Ilsøe fra venstre mod højre: Indehaver Suzette Ilsøe, Marianne Olsen, Pernille Jespersen og Kirsten Johansen. Foto: Jim Hoff
Suzette Ilsøe har ved indgangen til december ansat Pernille Jespersen fra Silkeborg i Klunz by Ilsøe, og dermed er den daglige dynamiske butiksduo bestående af Suzette Ilsøe og Marianne Olsen blevet til en stærk trio. Og så har Suzette Ilsøe en kraftig opfordring til Giveborgerne.
Annonce

GIVE: Efter at Suzette Ilsøe for godt et års tid siden åbnede tøjbutikken "Klunz by Ilsøe" i Østergade i Give, har den driftige indehaver nu udvidet medarbejderstaben.

Til Black Friday blev kunderne således præsenteret for butikkens nye pige, Pernille Jespersen, der dermed udvider den faste daglige stab fra en duo til en trio.

Pernille Jespersen kommer med stor erfaring fra branchen og komplimenterer dermed team Klunz by Ilsøe, der i det daglige også består af indhaver Suzette Ilsøe, Marianne Olsen.

Dertil kommer assistance fra et par lokale kvinder, eksempelvis Kirsten Johansen, som gerne hjælper til i butikken og ikke mindst på kontoret, når det påkræves.

- Pernille Jespersen er fra Silkeborg-egnen og har tidligere været ansat i Tøjexpressen, hvor hun har kørt rundt til bofællesskaber, og hun har før det været en del af Dansk Factory outlet i Tjørring i en hel del år, fortæller Suzette Ilsøe om den nye pige i butikken.

Og så er der Kirsten Johansen, der leverer et stort stykke arbejde på kontoret med alt det, der skal gøres der.

- Jeg har på ingen måde tålmodighed til at sidde og nusse med papirarbejdet, og hvad der ellers hører sig til. Det kan give mig stress at sidde foran en computerskærm, men det er Kirsten fantastisk til. Jeg har det bedst i butikken, hvor jeg kan hilse på og give god service til vores kunder, konstaterer Suzette med et smil.

Jeg kan mærke, der er sket meget de seks år, jeg har været væk, og jeg synes, det er synd, at folk ikke tænker sig om. Byen har akkurat det samme som i Vejle. Alle indkøbere i vores butikker i Give er så bevidste om, hvad der rører sig. Så come on Givefolk: Skal vi bevare vores flotte udvalg i byens butikker, eller vil I hellere se tomme lokaler? Tænk jer om og gør størstedelen af jeres handel i Give, før det er for sent.

Suzette Ilsøe, butiksindehaver i Give

Annonce

Travl og hektisk opstarsfase

Suzette og Marianne har arbejdet hårdt her det første år med at få den nye butik op og stå.

- Det er en stor butik til to, vi har jo et bredt udvalg, 30 plus, og stadig har vi også, og bliver ved med at have, til det ældre publikum, bare en tand smartere end tidligere. Tiden har jo forandret sig gevaldigt, idag ser vi ikke ældre ud, som vi gjorde for 20 år siden, idag findes der mange stilarter, og mange ældre vil gerne have smart tøj, forklarer Suzette.

Når hun her i opstartsfasen har været travlt optaget af sine opgaver omkring butikken, har Marianne Olsen været alene om mange ting, men det kan der nu rådes lidt bod på med ansættelsen af Pernille Jespersen.

Suzette har også været lidt ude på plejehjemmene i området, og hun håber, der kan blive mere tid til det i fremtiden. Ydermere har butikken også holdt åbent om aftenen, hvor man har haft foreninger på besøg, og ligeledes er der blevet afholdt tre meget populære aftener med modeshows, hvoraf det ene var målrettet plussizepiger, hvilket folk ifølge Suzette har været begejstrede for.

Annonce

Kære kunder: Tænk jer nu om, inden I handler!

Hun har en kraftig opfordring, som hun gerne vil have ud sammen med det glædelige budskab om forøgelsen af medarbejderstaben i butikken og om butikkens setup generelt.

- Jeg vil igen gerne opfordre folk til at handle, alt det de kan af julegaver i Give. Sætningen "Puuuha nu har vi været i Vejle og købe alle vores gaver, men mangler lige det sidste her", bliver man altså dårlig af at høre på. Og jeg bliver også rystet af at se, hvor mange pakker der bliver læsset af til afhentning hos min nabo, som har pakkeudlevering, siger Suzette Ilsøe og tilføjer:

- Jeg kan mærke, der er sket meget de seks år, jeg har været væk, og jeg synes, det er synd, at folk ikke tænker sig om. Byen har akkurat det samme som i Vejle. Alle indkøbere i vores butikker i Give er så bevidste om, hvad der rører sig, så vi har det samme, og det vi ikke har, kan vi altid skaffe. Så come on Givefolk: Skal vi bevare vores flotte udvalg i byens butikker, eller vil I hellere se tomme lokaler? Tænk jer om og gør størstedelen af jeres handel i Give, før det er for sent, lyder den kraftige opfordring fra Suzette Ilsøe.

Annonce

I Give lever butikkerne af hjerteblod - og professionel service

Omvendt formår Give som handelsby ifølge Suzette Ilsøe at tiltrække mange kunder fra andre byer end Give, da mange anser Give som en fantastisk handelsby.

- Vi har kunder fra Vejle, Brande, ja selv fra Aarhus i form af et ældre ægtepar, der er vilde med den fantastiske service, som butikkerne her i byen leverer. Alle vores butikker har et professionelt personale, og de fleste steder står indehaverne selv bag disken. I storbyerne ansætter man tit, for at spare på lønningerne, skolepiger, der ingen viden har. Her i Give yder vi god og professionel service - og det er en væsentlig detalje at få med, siger Suzette Ilsøe.

Selv er hun barnebarn af en af byens butikslegender, slagtermester Egon Holm (ham med de røde pølser) i Jernbanegade. Og Suzette mindes med glæde tilbage til dengang, der var masser af folk i bybilledet.

- Det er noget jeg savner, det med at der er masser af folk i byen. Det er jo godt på mange måder for både byen og handelslivet. Idag kæmper vi alle i byen for at have alt hjemme til julehandelen, og mere til. Og vi kæmper for vores butiksliv og for at Give skal vedblive at være en god og attraktiv handelsby. Og i den ånd vil vi her i Klunz by Ilsøe ønske alle vores kollegaer og kunder en rigtig glædelig jul, lyder udgangsbønnen fra Suzette Ilsøe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Annonce